0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12:59 da cikiyorum ve 12:59 da soru geliyor nebicim is bu yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12:59 da cikiyorum ve 12:59 da soru geliyor nebicim is bu yaaa sn gittin soru geldi tam ya .d
1 dakka gec ciksana be adam!! hoca bir yere mi gidecek
cuma vakti soru mu sorulur yahu geçen hafta saat 14:00 yayınlamışlarda bunlar cuma ya gitmiyor mu anlamıyorum bu garanti nin sitesini cins bir site ne zaman ne soru çıkacağı belli olmuyor son kaç gün arkadaşlar ne zaman bitiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincuma vakti soru mu sorulur yahu geçen hafta saat 14:00 yayınlamışlarda bunlar cuma ya gitmiyor mu anlamıyorum bu garanti nin sitesini cins bir site ne zaman ne soru çıkacağı belli olmuyor son kaç gün arkadaşlar ne zaman bitiyorkismetse pazar bitse de kurtulsak bastan demistim zaten bu ay kabus gibi gececek diye dedigim aynen cikti..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincuma vakti soru mu sorulur yahu geçen hafta saat 14:00 yayınlamışlarda bunlar cuma ya gitmiyor mu anlamıyorum bu garanti nin sitesini cins bir site ne zaman ne soru çıkacağı belli olmuyor son kaç gün arkadaşlar ne zaman bitiyorkismetse pazar bitse de kurtulsak bastan demistim zaten bu ay kabus gibi gececek diye dedigim aynen cikti..sen kazanmadın mı sözten