Gönderen Konu: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye  (Okunma sayısı 85834 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye
« Yanıtla #520 : 27 Ekim 2010, 12:19:48 »
Ben de nemo dedim ama yanlış cevap dedi.El ayak dolanmasıda olmamıştı.Başka şıkka basma ihtimalimde yok.
Bakalım bekleyip sonuçları göreceğiz.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #521 : 27 Ekim 2010, 12:21:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Esat Saçkes'i tebrik ediyorum gerçekten hızlı ve bilgili. Böyle bi yarışmadan 3 hediye kazanmak herkesin harcı değil ;D  Gerçi ben hep unutuyorum unutmasam bende kazanırdım heralde ama gözlüğe gerek yok dev ekranımda izliyorum artık filmlerimi 8)

teşekkürler. keşke bana da bir lcd çıksa evde hala tüplü tv'de göz bozuyoruz...

bu arada belirteyim, kazandığım hediyelerin %90ını (gerçi fazla kazandığım bişey yok ama) burada öğrencilerime yarışma yaparak hediye ediyorum. facede bana ekli olanlar ve beni tanıyanlar bilir...

kızanlara da lafım yoki tabii ki 1 ay uğraşıp kazanamamak insanı sinirlendirir... içtenlikle söylüyorum umarım sizler de kazanırsınız...

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #522 : 27 Ekim 2010, 12:23:08 »
Esat Saçkes'i tebrik ediyorum gerçekten hızlı ve bilgili. Böyle bi yarışmadan 3 hediye kazanmak herkesin harcı değil ;D  Gerçi ben hep unutuyorum unutmasam bende kazanırdım heralde ama gözlüğe gerek yok dev ekranımda izliyorum artık filmlerimi 8)

bu arada belirteyim, kazandığım hediyelerin %90ını (gerçi fazla kazandığım bişey yok ama) burada öğrencilerime yarışma yaparak hediye ediyorum. facede bana ekli olanlar ve beni tanıyanlar bilir...

kızanlara da lafım yoki tabii ki 1 ay uğraşıp kazanamamak insanı sinirlendirir... içtenlikle söylüyorum umarım sizler de kazanırsınız...
seni tebrik ederim esat kardeş öğretmen olduğunu bilmiyordum.güzel bir teşvik yöntemi öğrenciler için

Çevrimdışı sinyil

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #523 : 27 Ekim 2010, 12:24:28 »
Anlatmaya çalıştığım şey aslında kısaca şudur. Bir yarışmadan birşey kazanmak için uğraşıyorsunuz uğraşıyorsunuz ama olmuyor çünkü aynı kişiler başka isimlerle hep kendileri kazanıyor bu duruma doğal olarak kazanamayan herkes sinirlenir. Keşke herkes yetinmeyi bilse de bizler de kazansak diye düşünürler.
Aradan zaman geçer bu sefer bir başka yarışmanın sırrını siz bulmuşsunuzdur bu sefer de önceden kızdığınız şeyi siz yapmaya başlarsınız.
Peki bu yaptığınız doğru mudur? Kimse bunu kendine soramaz çünkü gözleri dönmüştür artık...

Kısaca birşeyi değiştirmek istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız.

Çevrimdışı sinyil

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #524 : 27 Ekim 2010, 12:30:02 »

Tebrik ederim öğrencilere böyle birşeyler yapmanız çok güzel bir şey. Ama bizim hakkımızı yiyerek yapmayın bunu lütfen. Madem böyle birşey yapıyorsunuz birşeyleri kendi paranızla alın onları hediye edin. 90 tane gözlük veriliyor herkes 3 tane kazanırsa 30 kişi kazanır ama herkes bir tane kazanırsa 90 kişi kazanır...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #525 : 27 Ekim 2010, 12:34:26 »
bende açıkcası bir hediyeden 3-4 tane heleki ederi varsa kazanılmasına karşıyım benimde ailemde bu tarz şeyleri istesede alamıyacak kişiler var böyle herkes düşünür istese .Herkese sorun  mutlak suret ailesinde 2 kişiyi söler onada kazanmak isterim diyerek ama ben şahsen yapmıyorum.
neyse güle güle kullanın diyecek bişeyim yok takdir firmalara kalmış

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #526 : 27 Ekim 2010, 12:41:36 »

Tebrik ederim öğrencilere böyle birşeyler yapmanız çok güzel bir şey. Ama bizim hakkımızı yiyerek yapmayın bunu lütfen. Madem böyle birşey yapıyorsunuz birşeyleri kendi paranızla alın onları hediye edin. 90 tane gözlük veriliyor herkes 3 tane kazanırsa 30 kişi kazanır ama herkes bir tane kazanırsa 90 kişi kazanır...

anlıyorum demek istediğinizi ama ne yazık ki ekonomik olarak uygun bir dönemde değilim. ama emin olun parasal konularda rahatladığım zaman hiç buraya uğramayıp kendi paramla teşviklere gidiyorum.

ayrıca dürüstüm, toplam kazananlarda ne kadar saçkes varsa o kadar kazandım, yeğene kuzene komşuya yazıp daha fazlasına almadım evime...
1 tane migros kartım var. 10 tane değil, 1 tane face hesabım yüzlerce değil,
hak yiyeyecek olsaydım yapacağım şey şu olurdu açardım 3 sekme her sekmede 1 kişiden hergün bütün ödülleri toplardım...

herkese bol şans diliyorum. derse gitmem gerekiyor. kızanlardan özür diliyor, kazanamayanlara bol şans diliyorum.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #527 : 27 Ekim 2010, 13:17:20 »
Arkadaşlar yapmayın lütfen,söz konusu hile olsa herkesin bir şeyler söyleme hakkı vardır ancak hızın ve bilginin ön planda olduğu bir yarışmada hiç birimizin insanları yargılamaya hakkı yok.Ben günlerdir uğraşıyorum anca dün kazanabildim ve bu süre içerisinde bir çok kişinin 2,3 hatta 4 tane kazandığını öğrendim ama inanın bir kere bile içimden gözü doysun,başkalarının hakkını yiyiyor gibi şeyler düşünmedim.Hayranlıkla izledim sadece,ne cevherler var dedim,tebrik ettim :)
Sadece bu yarışma için değil tüm yarışmalar için geçerli bu.Ne zaman bu tarz yarışmalar olsa bakıyorum,şu şu kadar kazanmış,,gözü doysun,,onun yüzünden biz kazanamadık,, falan filan.. kendinizi paralıyorsunuz burada.1000 kişiye de verilse bu böyle 100 kişiye de ...Ha bir de bu ithamlar genelde normal üyelere yapılıyor,, Sanırım yetki sahibi üyelerden çekiniliyor biraz,onların kazandığı görmezden geliniyor.. 8) İnanın bu tür şeylere takılıp sadece kendinizi yıpratıyorsunuz,kazanan kazandığı için mutlu ve kazanmanın verdiği mutluluğu bu tür şeyler bozmaz  ;)
Domatesin 6 lira ,etin 40 lira ...olduğu,herkesin geçim sıkıntısı çektiği  güzel memleketimde,onların becerisine siz sahip olsanız siz de aynı şeyi yapardınız.:)
Siz yarışmaya odaklanın,araştırın,nasıl daha hızlı olabilirsiniz,sorun,öğrenin.Son 3 gün ,herkese başarılar diliyorum :)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #528 : 27 Ekim 2010, 13:27:43 »
Asılm amacın ne oldugu ortada.. Ne diceksin sinyil  sonrasında esasli kampanyaciz ama hile olmayınca beceremeyiz vede etrafı kzıştırıp bundan fayda sağlamayı kendimize bir borç biliriz mi dİceksin.

Soruya sen  1 saat yada 10dk yada 5 dk farketmnez cevap veripte , kazanan kişiler hakkımı yedi mi diceksin.. Yada 1000 lerce face hesabı açıp benden başka sahtesi olan varsa imha edelim asıl amacım bumu demek istiyceksin..

Daha dün avon vardı herkeste çıktı 2şer 3 er kazandı.. 1 hafta sonra giripte avon sitesine ben kaznamadım benim hakkımı yedinizmi diyeceksin.. Yada niveanın gunde 500 tane verdiği ödülden 1 taneyi almayı bile beceremeyipte hakkımımı yediniz diyceksin..

Bırak bu işleri kendini geliştir azcık uğraşmayı öğren , sabretmeyi öğren.. Burda kaznamak için ilk 8 günüm net başında gecti 1 tane dahi kazanamadım.Kaznanlarada helal oslun dedim cunku bu sadece hız değil sabır işi.Sabırı gec çıkan resimdeki soRUyu sen bilemiyorsan oh ne ala çok ağlarsın daha..  Forumda onca kişi saatlerini heba edip en sonunda kazandım diyorsa ve sen hala çamurda geziyorsan zaten bu forumdaki arkadaşlarımızın hak yemesi değil senin beceriksizliğindir.  Burada hergun deliefe su dk ya yazdım diyor.Hergun arkadaşımız kazancakmı diye bekliyoruz.İnşallahta kazanır..Ama bu demek değilki o uğraşmayınca kazanabilicek..Kazanmak için hergun sn sinde orada.. Bu şekidle olur.. Nursen burada gunlerce bekledi kazandı.. Venüs burada günlerce uğraşti kazandı.. Kelimeler yetse günlerce uğraşti kazandı.. Demekki bu işte bir iş var.. Tuvalete bile gitsen soru çıktıgı anda kazanmassın. O zaman tuvalete gitmeyen herkes hakkını yemiştir... Çokcamı kazanmış eh kazancak tabi neden buradayız akzanmak için.Ama hilemi yapılıyor hayır.. E o zaman senin kıskanclığın kaznama hırsından daha fazladır..

« Son Düzenleme: 27 Ekim 2010, 13:33:55 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sinyil

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #529 : 27 Ekim 2010, 13:54:32 »
Anlattığım şeyi anlamamış olmanız çok üzücü... Kıskançlık yapmıyorum sadece aynı kişilerin kazanmasına kızıyorum. Artık bazıları bu işi meslek edinmiş ona kızıyorum. Hiçbir çaba olmadan birkaç yüz lira değerindeki hediyelerden birkaç tane kazanılmasına kızıyorum. Daha sonra bunları internette görüyoruz üçer beşer tane kazanılmış ilan verilmiş burdan para kazanmaya uğraşıyorlar. Hiçbir çaba olmadan dedim diye biz pc başında bekliyoruz şu kadar saat... gibisinden savunmalarda bulunmayın lütfen. 2 kere mouse a tıklayarak ödül kazanılıyor, bu kişilerin de dünyaya en ufak bir faydası yok ve bu ödülü de şirket reklam yapmak için veriyor ama bazıları bu olayı suistimal ediyor. Bir öğretmen günde 7-8 saat boyunca öğrencilerine ders anlatıyor böyle kutsal böyle güzel bir iş yapıyor ama aldığı para günlük 50-60 lira... Ama bazı kişiler hala biz emek ediyoruz gibi cümleler kuruyorlar...
Kesinlikle kıskandığım için söylemiyorum bunları, ben de daha önce güzel hediye veren bir yarışmanın püf noktasını buldum ve 1. oldum ilk 40 kişiye hediye veriliyordu. İstesem 40 kişiyide akrabalarımdan yazıp 40 hediye alabilirdim ama almadım. 1 tane kazandım ve mutlu oldum bu yeter fazlasına gerek yok.