Anlattığım şeyi anlamamış olmanız çok üzücü... Kıskançlık yapmıyorum sadece aynı kişilerin kazanmasına kızıyorum. Artık bazıları bu işi meslek edinmiş ona kızıyorum. Hiçbir çaba olmadan birkaç yüz lira değerindeki hediyelerden birkaç tane kazanılmasına kızıyorum. Daha sonra bunları internette görüyoruz üçer beşer tane kazanılmış ilan verilmiş burdan para kazanmaya uğraşıyorlar. Hiçbir çaba olmadan dedim diye biz pc başında bekliyoruz şu kadar saat... gibisinden savunmalarda bulunmayın lütfen. 2 kere mouse a tıklayarak ödül kazanılıyor, bu kişilerin de dünyaya en ufak bir faydası yok ve bu ödülü de şirket reklam yapmak için veriyor ama bazıları bu olayı suistimal ediyor. Bir öğretmen günde 7-8 saat boyunca öğrencilerine ders anlatıyor böyle kutsal böyle güzel bir iş yapıyor ama aldığı para günlük 50-60 lira... Ama bazı kişiler hala biz emek ediyoruz gibi cümleler kuruyorlar...
Kesinlikle kıskandığım için söylemiyorum bunları, ben de daha önce güzel hediye veren bir yarışmanın püf noktasını buldum ve 1. oldum ilk 40 kişiye hediye veriliyordu. İstesem 40 kişiyide akrabalarımdan yazıp 40 hediye alabilirdim ama almadım. 1 tane kazandım ve mutlu oldum bu yeter fazlasına gerek yok.
Kıskançlık yapmıyorum diyosun ama yazdıklarında gizli kıskançlık seziyorum. İnsan Psikolojisinden anlarım biraz

Sana 1 tane kazanmak yetiyo olabilir bize yetmiyo. Ben hayatımı sana göremi şekillendireyim? Aaa Sinyil'e bak 1 tane kazanmak yetiyomuş adama bende 1 tane kazanayım yetsin diyelim o zaman

Saçma sapan konusmayı bırakın. Kimseye sen kazanma demiyolar herkes eşit şartlarda yarısıyo. Bazen bilgi bazen beceri bazen hız. Bu üçü sende yoksa kazanamazsın. Senin mantıgınla hareket edersek mesleki hayattada yükselmeyelim o zaman, atıyorum müdür yardımcısı olmuşsun ama müdür olabilecek kadar bilgin tecrüben var ama sen 'bana müdür yardımcısı olmak yeter başkalarının hakkını yemiyeyim başkaları müdür olsun' dermisin? Gerçekçi olun, mantıklı konusun biraz.