0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak diazem sadece yanımdaki yazmıştın eşin kızdı sonra parantez içinde öle yazdın dimi
Ya hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak diazem sadece yanımdaki yazmıştın eşin kızdı sonra parantez içinde öle yazdın dimi Yan komşum felan değilsin demi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak Bu evde paniği sadece ben yaparım.!!! Konu dışı soru : Bu gün ptt kargo açık mıdır acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak Bu evde paniği sadece ben yaparım.!!! Konu dışı soru : Bu gün ptt kargo açık mıdır acaba ? değildiir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak diazem sadece yanımdaki yazmıştın eşin kızdı sonra parantez içinde öle yazdın dimi Yan komşum felan değilsin demi yan komşunum bardak elimde sizi dinliyorum