Gönderen Konu: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye  (Okunma sayısı 85869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye
« Yanıtla #150 : 14 Ekim 2010, 15:07:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Soru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..
dün ipucu "uzaylılar bizden daha iyi olabilir mi?" falandı. E.T. bizden iyi değildi bence hehe... o yüzden avatarı koymuşlar...

bugünkü 6. his olacağı belliydi zaten. suntekstore bekliyordum bir baktım bu açılmış bile... hemen forum yazdım ama  kimler kazandı bakalım yarına öğreniriz.

Valla hastanedeyim su anda dostum oranın kafesinden giriorum nete.. Soru anında olsaydım alırdım anahtarını :) Ama işte ben diorumki hala  E.t. iyi bir uzaylı.Hatta gördüğümüz ilk iyi uzaylı...Birde yumurtadan çıkan uzaylılar vardı yaşlıları gençleşriodu oda olabilir demiştim..(Abyss miydi ole bişey olabilir sanki..)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #151 : 14 Ekim 2010, 15:12:02 »
nursen hangı dakkada cevapladın acaba umıdım olabılrımı dıye merak edıyorum :?

14 28 /29 gibiydi sanırım  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #152 : 14 Ekim 2010, 15:36:00 »
Soru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..
dün ipucu "uzaylılar bizden daha iyi olabilir mi?" falandı. E.T. bizden iyi değildi bence hehe... o yüzden avatarı koymuşlar...

bugünkü 6. his olacağı belliydi zaten. suntekstore bekliyordum bir baktım bu açılmış bile... hemen forum yazdım ama  kimler kazandı bakalım yarına öğreniriz.

Valla hastanedeyim su anda dostum oranın kafesinden giriorum nete.. Soru anında olsaydım alırdım anahtarını :) Ama işte ben diorumki hala  E.t. iyi bir uzaylı.Hatta gördüğümüz ilk iyi uzaylı...Birde yumurtadan çıkan uzaylılar vardı yaşlıları gençleşriodu oda olabilir demiştim..(Abyss miydi ole bişey olabilir sanki..)

haha! anahtar şeklinde usb bellek var bende onu verirdim valla (suntek'ten kazanmıştım..)

bana çıkmaz ben geç girdim hem zaten 1 tane kazandım diye artık sallamıyorum pek kazanamayanlar kazansın diyorum. (arada tutamıyor ama insan kendini bi bakıyorum belki eşime de çıkar die :D )

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #153 : 14 Ekim 2010, 15:50:28 »
valla bugün ben de 2 dkka bi işle uğraşıyodum ki baktım soru gelmiş kaçırdık yine cevabı yolladım ama sanırım geç
 kaldım  :(

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #154 : 14 Ekim 2010, 18:10:20 »
Hüseyin Erdem
Sevim Özbey
Neslihan Balcı

kazananlara tebrik!

Çevrimdışı gokhang

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #155 : 14 Ekim 2010, 18:30:04 »

haha! anahtar şeklinde usb bellek var bende onu verirdim valla (suntek'ten kazanmıştım..)

bana çıkmaz ben geç girdim hem zaten 1 tane kazandım diye artık sallamıyorum pek kazanamayanlar kazansın diyorum. (arada tutamıyor ama insan kendini bi bakıyorum belki eşime de çıkar die :D )

Esat Bey tebrik ediyorum sizi keşke herkes sizin gibi düşünse de herkes kazanabilse...
Bu arada çok merak ettim gözlüğün görüntü kalitesi nasıl acaba çok bulanık mı yoksa net mi kazananlar cevaplayabilirse sevinirim.

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #156 : 14 Ekim 2010, 18:36:11 »
rica ederim ne demek! ama dediğim gibi 1 kez kazanınca insan o kadar uğraşmasa da ara ara tekrar kazanmak istiyor, bu kaçınılmaz...

bu arada çöznünürlük 320*240 sanırım bana henüz gelmedi... ist. dışına hangi kargo gönderiyor bilmiyorum...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #157 : 14 Ekim 2010, 18:36:55 »
arkadaşlar twetterda mı bu yarışma.ben pek bakmıyordum ama katılmaya karar verdim.linki neydi acaba

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #158 : 14 Ekim 2010, 20:05:30 »
arkadaşlar twetterda mı bu yarışma.ben pek bakmıyordum ama katılmaya karar verdim.linki neydi acaba

değil canım. link bu:

...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #159 : 14 Ekim 2010, 23:25:26 »
yarın bende şansımı deneyeceğim kazanan arkadaşları tebrik ederim :)