0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSoru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..dün ipucu "uzaylılar bizden daha iyi olabilir mi?" falandı. E.T. bizden iyi değildi bence hehe... o yüzden avatarı koymuşlar...bugünkü 6. his olacağı belliydi zaten. suntekstore bekliyordum bir baktım bu açılmış bile... hemen forum yazdım ama kimler kazandı bakalım yarına öğreniriz.
Soru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..
nursen hangı dakkada cevapladın acaba umıdım olabılrımı dıye merak edıyorum :?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSoru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..dün ipucu "uzaylılar bizden daha iyi olabilir mi?" falandı. E.T. bizden iyi değildi bence hehe... o yüzden avatarı koymuşlar...bugünkü 6. his olacağı belliydi zaten. suntekstore bekliyordum bir baktım bu açılmış bile... hemen forum yazdım ama kimler kazandı bakalım yarına öğreniriz.Valla hastanedeyim su anda dostum oranın kafesinden giriorum nete.. Soru anında olsaydım alırdım anahtarını Ama işte ben diorumki hala E.t. iyi bir uzaylı.Hatta gördüğümüz ilk iyi uzaylı...Birde yumurtadan çıkan uzaylılar vardı yaşlıları gençleşriodu oda olabilir demiştim..(Abyss miydi ole bişey olabilir sanki..)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSoru çıkmadan saatler önce nursen arkadaşımız sormuştuda 6. his olabilir demiştim..Doğru tutmuş bugun.. Dün için e.t. demiştim ama maalesef avatar gelmişit.. Başarılar arkadaşlar..dün ipucu "uzaylılar bizden daha iyi olabilir mi?" falandı. E.T. bizden iyi değildi bence hehe... o yüzden avatarı koymuşlar...bugünkü 6. his olacağı belliydi zaten. suntekstore bekliyordum bir baktım bu açılmış bile... hemen forum yazdım ama kimler kazandı bakalım yarına öğreniriz.Valla hastanedeyim su anda dostum oranın kafesinden giriorum nete.. Soru anında olsaydım alırdım anahtarını Ama işte ben diorumki hala E.t. iyi bir uzaylı.Hatta gördüğümüz ilk iyi uzaylı...Birde yumurtadan çıkan uzaylılar vardı yaşlıları gençleşriodu oda olabilir demiştim..(Abyss miydi ole bişey olabilir sanki..)haha! anahtar şeklinde usb bellek var bende onu verirdim valla (suntek'ten kazanmıştım..) bana çıkmaz ben geç girdim hem zaten 1 tane kazandım diye artık sallamıyorum pek kazanamayanlar kazansın diyorum. (arada tutamıyor ama insan kendini bi bakıyorum belki eşime de çıkar die )
arkadaşlar twetterda mı bu yarışma.ben pek bakmıyordum ama katılmaya karar verdim.linki neydi acaba