Gönderen Konu: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye  (Okunma sayısı 85824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinyil

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye
« Yanıtla #540 : 27 Ekim 2010, 15:18:27 »
Öncelikle sen konuşmana bak ondan sonra benim konuşmamı sorgula ;)
Neyse daha muhatap olmuyorum kimseyle umarım hepiniz ileride usta kampanyacılar olursunuz(ne demekse artık :) )

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #541 : 27 Ekim 2010, 15:19:41 »
aman ya yine biri gelmiş başka isimle yazıp geçmiş ve gelecek hırslarını sayıp döküyor ;D boşgeçin boşşş :D :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #542 : 27 Ekim 2010, 15:20:55 »
Sinyel yazdıklarını diğer ekip arkadaşların onaylıyor kesinlikle.Ancak sanırım burada artık konuşmasan iyi olur.. Çunku seninc evrendekiler ancak zırlayan kişiler.. Hilesiz bişi yapamazlar vede o benden daha iyi hile yapıyor diye aglarlar sadece..
Bu yarışmada hile namına bir şey olmadığı ortada.Adamların hangi saatte girceğini 1 kişi dahi bilmiyor.O yüzden sabırla saatlerce bekliyorsun.Ancak sen ve cevrendekiler bu şekilde hakkıyla hilesiz  kazanılan şeyleri bilmediklerinden vede hile yapıyor ühüüüü diye ağlayamadıklarından bu haldeler su anda.. Ha venüsünde dedği gibi kazanıyorum ve ben kazandıkça bu haldelerse ne mutlu bana :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #543 : 27 Ekim 2010, 15:21:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Öncelikle sen konuşmana bak ondan sonra benim konuşmamı sorgula ;)
Neyse daha muhatap olmuyorum kimseyle umarım hepiniz ileride usta kampanyacılar olursunuz(ne demekse artık :) )

Ben bişey sorgulama gereği duymuyorum, söylemlerinle herşeyi açık ediyosun zaten. Seninlede muhattap olan yoktu zorla gelin benle muhattap olun diye direttin. Bizde seni acınacak bi halde gördükki bu kadar muhattap olduk. Hadi yoluna..
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2010, 15:28:42 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #544 : 27 Ekim 2010, 15:24:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Venüsger keşke insanlığa faydalı olan işler yapsan da emek etmenin çalışmanın başarmanın gerçekte nasıl birşey olduğunu öğrenebilsen...
Mutualizm, kommensalizm, parazitlik... düşün bakalım senin yaşamın hangisine daha yakın   ;)

Her insan kendinin ne olduğunu çok iyi bilir,bir insanın özel yaşamında ne yaptığını,ne ile uğraştığını ortak yaşamı paylaştığı insanlara ne gibi faydaları olduğunu o insanı tanımadan,o insanla yaşamadan bir şeyler paylaşmadan bilemezsin.Dolayısıyla ne sen benim hakkımda bu tarz bir yorumda bulunabilirsin ne de ben senin hakkında insanlığa faydalı işler yapmıyorsun gibi bir yorumda bulunabilirim.Ama yazdıklarınla,içindeki fesatlık,çekememezlik gibi çirkin duyguları buraya yansıtmanı göz önünde bulundurursak senin bir parazit olduğunu açık ve net bir şekilde dile getirebilirim.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #545 : 27 Ekim 2010, 15:27:50 »
anlayana laf söyleyen sinyil buda sana anlarsan tabi ;)

Unutma Gereksiz Eleştiri Sadece Gizli Hayranlıktır...
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #546 : 27 Ekim 2010, 15:30:27 »
ya bu arkadaş nerden geldi foruma daha yeni gelmiş milleti sorguluyor.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #547 : 27 Ekim 2010, 15:32:15 »
ne olmuş burda ya ???

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #548 : 27 Ekim 2010, 15:34:45 »
sinyil denen şahıs,arkadaşlar tek tek cavabını vermişler bana söyleyecek söz kalmamış.Ama yine de bir kaç cümle yazmak isterim.
Dürüstlükten bahseden sen nedense kendi kimliğinle değil sonradan aldığın nickle mesaj yazıyorsun.burada senden başka hiç kimse gizli saklı iş yapmıyor.Eğer bir sahtekar varsa o da sensindir.Kaliteni ne zaman göstereceğini merak ediyordum,artık gösterdiğine göre seninle muhatap olmanın da bir anlamı yok.Hayatımdan senin gibi asalakları gerektiğince uzak tutmaya çalışıyorum.Buradaki birçok kişide aynı fikirdedir eminim.Bizden uzak ol.allah sana akıl fikir versin. ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #549 : 27 Ekim 2010, 15:35:50 »
sinyil ; bence bu kadar ciddiye alma, ben 4 gun bekledim sabırla uğraştım ama olmadı , bazen olmaz işte , benden daha hızlılar  vardı ,eğer kazanbilseydin emin ol bir tanede arkadasıma kazanıyım sende derdin , ama 3 yılda şunu çözdüm ne zaman bir yarışmada uğraşsam ve kazanamazsam başka bir yerden daha buyuk bir hediye kazanırım . Başkalarına kazandıklarına değilde kendi kazanma ihtimallerine yoğunlaşırsan üzülmezsin , :)