0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet doğrudur ..Doğru cevap İnception...12:59 da gönderdim bakalım..Nasipse olur.Az sonra vaynet çıkıcak ve 12:40 da yolladım diycek O şu an toparlanıyordur.Ters dönmüş koltuğunu düzeltip laptopu yerden kaldırıp kırılıp dökülenleri topluyordur.Birazdan gelir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet doğrudur ..Doğru cevap İnception...12:59 da gönderdim bakalım..Nasipse olur.Az sonra vaynet çıkıcak ve 12:40 da yolladım diycek
Evet doğrudur ..Doğru cevap İnception...12:59 da gönderdim bakalım..Nasipse olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet doğrudur ..Doğru cevap İnception...12:59 da gönderdim bakalım..Nasipse olur.Az sonra vaynet çıkıcak ve 12:40 da yolladım diycek O şu an toparlanıyordur.Ters dönmüş koltuğunu düzeltip laptopu yerden kaldırıp kırılıp dökülenleri topluyordur.Birazdan gelir.Bu kadar olur valla bravooo soruları da böyle bilsen bütün gözlüğkler senindi dostum
Bugun benim umidim yok.. El ayak dolanmasına çare bulamadık daha :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugun benim umidim yok.. El ayak dolanmasına çare bulamadık daha :Sbazen soruları sen yayınlıyosun zannediyorum söyle garanti bankası ortağı mısın? eğer öyleyse benim bi hesap var elma hesabı habire eksilerde geziyor, şunu bi artıya çıkarıver hocam
Ya hiç sorma yanımdaki (dünyalar tatlısı eşim) soru çıktı soru çıktı diye panik havası yaratmasa aslında el ayak dolanmasıda yaşanmıycak