Benimde adım kampany irem olarak yazıyor, sonuçta form dolduruyoruz ve oraya telefon adres bütün bilgilerimiz yazıyoruz. Herkesin adımızı soy adımızı görmesine gerek yok bence. Çünkü bu sefer adımıza profil açıp almaya calısanlar cıkıyor.
başka ada açmak isteyen illa sizin adınıza açacak diye birşy yok isimde uydurabilir ? firmaların gerçek isim üzerine açılmayan takma hesaplara vermemesi lazım..
benim kimsenin kazanmasında gözüm yok hızlı ve hile karıştırmadan alan kişiyi tbr ederim.
ilk katılımda formu doldurunca 750 puan vermedi acaba neden
ilk katılımda formu doldurunca 750 puan vermedi acaba neden
750 değil 230 felan o civarda bişidi
750 puana makale okuyup paylaşarak laf aramızdadaki konulara cvp yazarak ve hergün giriş yaparak ulaşılınıyor
şubat döneminde kazandığınız omo setleri geldi mi?
bana aralıktan gelmeyen var

ve ocaktan
bana aralıktan gelmeyen var
ve ocaktan 
aralık ve ocak dönemi sorunsuz geldi ayrıca omo kirlenmek güzeldire mesaj yazdınız mı?
yazdım ,cevap bile vermediler.
Kahve makinası kazanan irem kızıldere nin konu açıp açmadığına baktım.Hiç konu açmamış nasıl puan alıp hediyeyi aldıysa ilginç.mesaj ile soruyorum cevap yok.Pis oyunlar dönüyor bu sayfada.defalarca yazsanda cevap verme lütfunda bulunmuyorlar.
yazdım ,cevap bile vermediler.
geçen ay tam bu günlerdi ocak bakım setlerini göndermeye başlamışlardı bende o gün yurtiçi kargoyu aradım adıma kargo varmı dedim var dediler o gün bütün gün evde bekledim hiç zil çalmadı yani yurtçi kargo eve gelmedi geldik bulamadık yazısı bile kapıda yoktu, ertesi gün tekrar kargoyu aradım siz evde yoktunuz kargonuz burda dediler hemen kargoya gittim omo kargomu aldım eve geldim kutunun üstünde benim adım yazıyordu kutunun altını çevirdiğimde başka birinin ismi yazıyordu neyseki burdan omoların geldiğinin haberim olduk ki omo setime kavuştum yoksa omo seti haberim olmadan geri gidecekti
Kahve makinası kazanan irem kızıldere nin konu açıp açmadığına baktım.Hiç konu açmamış nasıl puan alıp hediyeyi aldıysa ilginç.mesaj ile soruyorum cevap yok.Pis oyunlar dönüyor bu sayfada.defalarca yazsanda cevap verme lütfunda bulunmuyorlar.
Konu açmaya gerek yok yorum yazmakta aynı puanı veriyor