0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
armağan birlik neresi senin havacımısın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamas armağan şafak kaç şafak 75 ablaaaaaaa az kalmış sen gelmeden ne kadar kampanyaya katılabilirsek kardır o zaman şaka bi yana özledik seni...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamas armağan şafak kaç şafak 75 ablaaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamas armağan şafak kaç
herkese selam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamhoşgeldin armağan nasıl geçiyor askerlik?hoşbulduk valla başlarda sıkıntı çektik ama şuan rahatız allaha şükür.baya alıştım yani bide uçaksavarcıyım ben baya bi geziyoruz ankaraya gittik eskişehire gittik şimdi başka bi birlikteyiz 1o unda seferihisara gitcezyine şans senden yana desene sevindim iyi geçmesine gezerken daha çabuk geçer sabit bir yer daha sıkıcı olurdu sanırım görevin de çok havalıymış uçaksavarcı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamhoşgeldin armağan nasıl geçiyor askerlik?hoşbulduk valla başlarda sıkıntı çektik ama şuan rahatız allaha şükür.baya alıştım yani bide uçaksavarcıyım ben baya bi geziyoruz ankaraya gittik eskişehire gittik şimdi başka bi birlikteyiz 1o unda seferihisara gitcez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese selamhoşgeldin armağan nasıl geçiyor askerlik?
benimde arkadaşım izmir gaziemir hava astsubay az kalmış armağan mayıs a forumda görürüz seni artık rahatsındır herhalde bende kısa dönem yaptım rahattım jandarmaydım
Bugün 540 puan