0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben suan giremiyorum.Giren arkdslar yazabilir mi gunluk girislerden kac puan geliyo?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen suan giremiyorum.Giren arkdslar yazabilir mi gunluk girislerden kac puan geliyo?30 verdi30 da yorumlardan aldım:( 970:( yarın geceyi bekliyorum:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen suan giremiyorum.Giren arkdslar yazabilir mi gunluk girislerden kac puan geliyo?30 verdi30 da yorumlardan aldım:( 970:( yarın geceyi bekliyorum:(aynen banada öle oldu, daha fazla vermiyomu puan bu kadar mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen suan giremiyorum.Giren arkdslar yazabilir mi gunluk girislerden kac puan geliyo?30 verdi30 da yorumlardan aldım:( 970:( yarın geceyi bekliyorum:(aynen banada öle oldu, daha fazla vermiyomu puan bu kadar mı çok üzgünüm, şansımı denedim ama olmadı canım:(
sarı puanomolu makalelere yorum yazın arkadaşlar, hadi gene teşekkürü hakettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsarı puanomolu makalelere yorum yazın arkadaşlar, hadi gene teşekkürü hakettim yine vermedi ya bana acaba gndüz ne var ne yok yorum yazdık diyemi