0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne temiz kalpli oğlum var, Allahım annecim inşallah yarışmadan istediğini kazansın dedi, rondo benim:))))hani oğluma tebrikler
bu gece rondoyu yorum yapmadan kazandılar, ben yorum yaptım 5 veya 10 saniye içinde ödüle tıkladığımda rondolar bitmişti isterseniz bakın ben yorum göremedim hepimizin puanı 1450 değilmiydi?
hangi yerde yorum yaptın dakika dakikasına göster
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi yerde yorum yaptın dakika dakikasına göstero nasıl emrivaki üslup öyle merak ediyorsan tek tek ara bul diye cevap uygun bu üsluba
puanlar ne zaman 1450 olduda bugun rondo alındı :ogünü gününe eksiksiz yaptım bende ama puanım 1450 oldu bugun.nasıl oldu bu iş?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlar ne zaman 1450 olduda bugun rondo alındı :ogünü gününe eksiksiz yaptım bende ama puanım 1450 oldu bugun.nasıl oldu bu iş?bu geceyle toplam 1510 puanın olması lazım...bir gün puan topladığın görünüyor(60 puan)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlar ne zaman 1450 olduda bugun rondo alındı :ogünü gününe eksiksiz yaptım bende ama puanım 1450 oldu bugun.nasıl oldu bu iş?bu geceyle toplam 1510 puanın olması lazım...bir gün puan topladığın görünüyor(60 puan)herkesle eşttim bende eksiik günümde yok del olucam ya.bundan sonra deterjanı allı çekiliiicem en güzeli bu.hilecilerle uyğraşamam.herkes yorum yapılmadan kazanıldı yazıyor