0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin670 şu an benmki tşkr benimde 670 acaba biryerlerde eksik yaptım mı diye yazmıştım saol
670 şu an benmki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin670 şu an benmki tşkr benimde 670 acaba biryerlerde eksik yaptım mı diye yazmıştım saolbenim 610 sizin nasıl 670 oldu.aktivitelerinize bakarmısınız fazldan ne yapmışsınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin670 şu an benmki tşkr benimde 670 acaba biryerlerde eksik yaptım mı diye yazmıştım saolbenim 610 sizin nasıl 670 oldu.aktivitelerinize bakarmısınız fazldan ne yapmışsınız2-3 yeni omo puanlı konu eklendi. Onları paylaşın.[/quotehepsini paylaştım ama
ya arkadaşlarbenim puanım uçtu dün akşam resmennereden yetkililere bağlanıyorumbilen var mımail atayım
640 oldu
benim 490 puan, neden öle arkadaşlar ya.Dün başladım.Makalelerin hepsini okudum.