0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büyük hediyeler ne zman yollanıyor acaba? geçen ay kettle kazandım gelmedi hala?deterjanlar geç gelio anladığım kadarıyla..
Baralların kazandığı hediyelerle ilgili miktarı duysanız dudaklarınız uçuklar. sadece ülkerden 2 adet araba kazandıklarını duymuştum geçen sene...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaralların kazandığı hediyelerle ilgili miktarı duysanız dudaklarınız uçuklar. sadece ülkerden 2 adet araba kazandıklarını duymuştum geçen sene...wawwwww gerçekmi söylüyosunuz kimmiş şu baralların resmi filan yokmu merak ettim walla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaralların kazandığı hediyelerle ilgili miktarı duysanız dudaklarınız uçuklar. sadece ülkerden 2 adet araba kazandıklarını duymuştum geçen sene...wawwwww gerçekmi söylüyosunuz kimmiş şu baralların resmi filan yokmu merak ettim walla google'dan aratığında baral ailesinin resimlerini görebilirsin bunlar sanırım aile değil aşiret
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaralların kazandığı hediyelerle ilgili miktarı duysanız dudaklarınız uçuklar. sadece ülkerden 2 adet araba kazandıklarını duymuştum geçen sene...wawwwww gerçekmi söylüyosunuz kimmiş şu baralların resmi filan yokmu merak ettim walla google'dan aratığında baral ailesinin resimlerini görebilirsin bunlar sanırım aile değil aşiret Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bulamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumarım yardımcı olabilişimdir
AlıntıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumarım yardımcı olabilişimdir Tüm bu kişiler umarım kendilerini açıklayabilecek bir mesaj yazma gereği duyarlar. Yoksa çok kişi hakkını helal etme noktasında kendilerine karşı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlıntıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumarım yardımcı olabilişimdir Tüm bu kişiler umarım kendilerini açıklayabilecek bir mesaj yazma gereği duyarlar. Yoksa çok kişi hakkını helal etme noktasında kendilerine karşı. yeminle bunlardan korktum çete gibiler,maşallah bütün hediyeleri alıyolar süper hızlılar