0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
910 oldum ödülü almak için ne yapacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 makalenin 2 si farklı biryerde mi bulamadımSağlık ve yaşamda 2. sayfada 2 makale var.Onları yaptım, 900 olamadım bitti sanırım Günlük aktivitede 20 yazmıyosa bazen takılıyo paylaşmamış gözüküyo. Tekrar paylaşırsanız eklenir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 makalenin 2 si farklı biryerde mi bulamadımSağlık ve yaşamda 2. sayfada 2 makale var.Onları yaptım, 900 olamadım bitti sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 makalenin 2 si farklı biryerde mi bulamadımSağlık ve yaşamda 2. sayfada 2 makale var.
20 makalenin 2 si farklı biryerde mi bulamadım
yeni kazananlara mail gelmiş ilk kazandğımda mail gelmemişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 makalenin 2 si farklı biryerde mi bulamadımSağlık ve yaşamda 2. sayfada 2 makale var.Onları yaptım, 900 olamadım bitti sanırım Günlük aktivitede 20 yazmıyosa bazen takılıyo paylaşmamış gözüküyo. Tekrar paylaşırsanız eklenir.Yaaa size çok teşekkür ederim, kazandımm (: