0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar omo bugün başlamadı mı nasıl 420 oldunuz :S:S cevap yazarmısınız?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYine bir değişiklik yok 430 puan paylaş ve tşk yazmaya devamTŞK YAZSALAR YİNE İYİ :9 ... BSZEKA YAZAN DAHA ÇOK
Yine bir değişiklik yok 430 puan paylaş ve tşk yazmaya devam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer adil bir yarışma olduğunu düşünüyorum öğlen 4 tane birden makale verildi ve hak yerini buldu en azından büyük ödülü malum kişiler almadı ... kazanana tebrikler.arkadaş ne demek istemiş anlayan var mı yeni makaleler mi yayınlandı?ben anlaşılmıyacak bir şey göremiyorum burada!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer adil bir yarışma olduğunu düşünüyorum öğlen 4 tane birden makale verildi ve hak yerini buldu en azından büyük ödülü malum kişiler almadı ... kazanana tebrikler.arkadaş ne demek istemiş anlayan var mı yeni makaleler mi yayınlandı?
bu sefer adil bir yarışma olduğunu düşünüyorum öğlen 4 tane birden makale verildi ve hak yerini buldu en azından büyük ödülü malum kişiler almadı ... kazanana tebrikler.