0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da biraz önce geldi güle güle kullanın hangi şehir ?
bana da biraz önce geldi güle güle kullanın
kocaelideyim az önce kargocu geldi deterjan yoktu kocaelide gelen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkocaelideyim az önce kargocu geldi deterjan yoktu kocaelide gelen varmı3 şişe değil mi
aman adanalımmm canımm adanalımm kac gundur beklıyorum gelecek dıye ne zaman bı yere gıtsem gelıyor bugun sıvasa gıdecemm gelır hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman adanalımmm canımm adanalımm kac gundur beklıyorum gelecek dıye ne zaman bı yere gıtsem gelıyor bugun sıvasa gıdecemm gelır hemen bende adanadayım gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman adanalımmm canımm adanalımm kac gundur beklıyorum gelecek dıye ne zaman bı yere gıtsem gelıyor bugun sıvasa gıdecemm gelır hemen bende adanadayım gelmediadana ıl sıralamada birinci ama son gun gelıyor
banada biraz önce geldi omo set .. 2 adet 700 ml sıvı deterjan ve 1 adet yumoş var pakette