0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün şikayet ettim ama bilmiyorum gelirmi bana da Yarın ararlar ve gönderirler merak etme umarım öyle olur. aradıklarında ne söylüyolar hangi face adresiyle katıldığını falan soruyolarmı ki acep ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün şikayet ettim ama bilmiyorum gelirmi bana da Yarın ararlar ve gönderirler merak etme
bende bugün şikayet ettim ama bilmiyorum gelirmi bana da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bugün şikayet ettim ama bilmiyorum gelirmi bana da Yarın ararlar ve gönderirler merak etme umarım öyle olur. aradıklarında ne söylüyolar hangi face adresiyle katıldığını falan soruyolarmı ki acep ?Şikayet etmişsiniz ben o yüzden aradım dedi. İyi yapmışsınız dedim, gelmeyen paketlerin hangi kişiler adına gelmedigini sordu söyledim isimleri, adres varmı sizde dedim evet var dedi ve teşekkür edip kapattı. Böyle bi diyalog gecti
paketin içinde 2 tl lik çek vardı gelenler bilir onu kullanıyım dedim dün gittim migrosa geçersiz dediler 30 eylül 2010 son tarihi yalancıktan uğraştılar birilerini falan çağırdılar napalım ne edelim deyip duruyolardı bende boşverin dedim