0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papatya bende kazanamamıştım.saatlerce uğraşmama rağmen busefer inşallah kazanırız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya bende kazanamamıştım.saatlerce uğraşmama rağmen busefer inşallah kazanırızçoğu kişinin yaptığı hata oyunu oynamak olmuş arkadaşlar sadece arkadaş devet edim sürprizler sayfasındaki formu dolduracaktınız.ben yaptım ama diğer arkadaşlara o gün sipsiyah bir sayfa çıkmış.onun için de dolduramadan o uğraşları boşa gitmişti.ama tabi bazıları yanlış yaptı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya bende kazanamamıştım.saatlerce uğraşmama rağmen busefer inşallah kazanırızçoğu kişinin yaptığı hata oyunu oynamak olmuş arkadaşlar sadece arkadaş devet edim sürprizler sayfasındaki formu dolduracaktınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya bende kazanamamıştım.saatlerce uğraşmama rağmen busefer inşallah kazanırızçoğu kişinin yaptığı hata oyunu oynamak olmuş arkadaşlar sadece arkadaş devet edim sürprizler sayfasındaki formu dolduracaktınız.ben yaptım ama diğer arkadaşlara o gün sipsiyah bir sayfa çıkmış.onun için de dolduramadan o uğraşları boşa gitmişti.ama tabi bazıları yanlış yaptı.ben genel olarak demedim zaten ama benim telefonla haber verdiğim bisürü kişi bu hatayı yapmıştı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya bende kazanamamıştım.saatlerce uğraşmama rağmen busefer inşallah kazanırızçoğu kişinin yaptığı hata oyunu oynamak olmuş arkadaşlar sadece arkadaş devet edim sürprizler sayfasındaki formu dolduracaktınız.ben yaptım ama diğer arkadaşlara o gün sipsiyah bir sayfa çıkmış.onun için de dolduramadan o uğraşları boşa gitmişti.ama tabi bazıları yanlış yaptı.ben genel olarak demedim zaten ama benim telefonla haber verdiğim bisürü kişi bu hatayı yapmıştı ee şimdi oyunu oynayan herkes kazanamayacakmı yani
kazandıkta noldu sanki ne gelen var ne giden..numune gibi minnacık bişiler gelmese bari..