Gönderen Konu: GezersenFA  (Okunma sayısı 117208 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: GezersenFA
« Yanıtla #240 : 31 Mart 2010, 20:30:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Farklı isimler Farklı adresler  8)
Ama birkere kayıt olunuyor ve kayıt olduktan sonra isim ve mail adresi değiştirilemiyor galiba eğer değiştirme ekranı yoksa ben şu gözlükleri alayım senden

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #241 : 31 Mart 2010, 20:55:14 »

Farklı isimler Farklı adresler  8)
Ama birkere kayıt olunuyor ve kayıt olduktan sonra isim ve mail adresi değiştirilemiyor galiba eğer değiştirme ekranı yoksa ben şu gözlükleri alayım senden

Farklı facebook hesapları desem anlarsın heralde Yasir  :)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #242 : 31 Mart 2010, 20:56:02 »
Evet ama hayran sayısını tartışıyoruz gözlüğü çıkarman iyi olmuş yani  8)

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #243 : 31 Mart 2010, 21:29:37 »
şimdi ben bişe sorcam aslında sormayada çekiniyorum face işine yeni girdiğimi ben arkadaş listemi fa listesinde görüp davet edemiyorum şaşkın balık gibi çabalıyorum ama yapamadım sağosun arkadaşlar  arkadaşlık isteğimi kabul etdide ah beno listeyi fa listeside görüp davet etsem  :D :D :D :D
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #244 : 31 Mart 2010, 21:33:14 »
mail adreslerini biliyorsan adresleri yazarakta davet gönderebilirsin ama o adresler sende ekli arkadaşına ait olmak zorunda

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #245 : 31 Mart 2010, 21:36:38 »
ben de ekli olan bütün arkadaşlarım görünmüyor ki neden ki sadece 10 kişi var hiç birşey anlamadım

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #246 : 31 Mart 2010, 21:37:33 »
şimdi ben bişe sorcam aslında sormayada çekiniyorum face işine yeni girdiğimi ben arkadaş listemi fa listesinde görüp davet edemiyorum şaşkın balık gibi çabalıyorum ama yapamadım sağosun arkadaşlar  arkadaşlık isteğimi kabul etdide ah beno listeyi fa listeside görüp davet etsem  :D :D :D :D
anladığım kadarıyla senin arkadaş listende şu an sadece bizler varız ve hepimiz zaten fa uygulamasına girmiş bulunuyoruz daveti ise uygulamayı henüz eklemeyen arkadaşlarına gönderebiliyorsun bikaç tane uygulamaya girmemiş olan arkadaşın olsaydı onlara tekrar tekrar göndererek 20ye tamamlayabilirdin
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #247 : 31 Mart 2010, 21:40:08 »
tamamdır şimdi anladım arkadaşım çok teşekkür ederim saatler boşa kendimi paraladım bilgisayar başında yaprak dökümüde gitdi
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #248 : 31 Mart 2010, 21:43:12 »
tamamdır şimdi anladım arkadaşım çok teşekkür ederim saatler boşa kendimi paraladım bilgisayar başında yaprak dökümüde gitdi
:D :D :D ya boşver yaprak dökümünü falan ben hiç dizi izlemiyorum inan bi eksikliği yok
ayrıca rica ederim anlatabildiysem ne mutlu bana eğer uygulamayı eklemeyen arkadaşın hiç yoksa kardeşlerimin hesabından yardımcı olabilirim  :-*
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı aalgidaa

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #249 : 31 Mart 2010, 21:50:01 »
arkadaşlar benim face arkadaşım 20 tane yokki adres veriirseniz bir kaçınızı eklemek isterim