Gönderen Konu: GezersenFA  (Okunma sayısı 117150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
Ynt: GezersenFA
« Yanıtla #290 : 01 Nisan 2010, 11:47:53 »
aynen bendede öyle diyor iyiki sevdiklerime acele ettirmişim hemen kazanın diye ben bilmezmiyim buraya düştümü dayanmadığını:) birkere kazandınız dedi ya o yeterli olur heralde

Çevrimdışı dmtdmt

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #291 : 01 Nisan 2010, 13:07:10 »
neden sayfa siyah yaaaaaaaaaaa  >:(
adımı soyadımı adresimi yazıyorm sayfa siyahlaşıyor. hayranıda oldum ama neden böylee :(

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #292 : 01 Nisan 2010, 13:19:43 »
ben yetişemedim bitmiş stoklarr  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #293 : 01 Nisan 2010, 13:57:51 »
böyle kampanyalarda haksızlık olmaması için tel noya şifre girip bi onay kutucuğu olsa daha iyi olur 40-50 adet alanlar çoktur

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #294 : 01 Nisan 2010, 14:05:01 »
kaç tane isteyen istediği kadar alır şans bu

listelere baktımda maşallah millet avondan 20 ye yakın parfüm almış.. ben bi tane bile alamadım.. avondan 20 tane parfüm almak mübahsa bundanda alınabilir sakıncası yok bence...

bende dün avondan fırsat ürününü kaçırınca sinirimi burdan çıkardım.. oh olsun  ;D
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #295 : 01 Nisan 2010, 14:12:02 »
bende kendi bilgisayarımda denediğimde siyah sayfa çıktı maalesef olmadı arkadaşım kendi bilgisayırından benim adıma kazandı 1 tane ...güzel kampanyaydı inş. devamı gelir..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #296 : 01 Nisan 2010, 14:15:40 »
böyle kampanyalarda haksızlık olmaması için tel noya şifre girip bi onay kutucuğu olsa daha iyi olur 40-50 adet alanlar çoktur

Avondan kaç tane aldın?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #297 : 01 Nisan 2010, 14:19:34 »
bende dün kazandım faa bugün bakmadım zaten haliyle baksamda olmaz dedim kendi kendime sizin yazışmaları görünce içime kurt düştü baktım faa bitmiştir diyo zaten bitmesede bir kere kazanılan hesaptan alınması abes bence kazandıklarımız bakii ama bu benim düşüncem liste falanda yok sanırım elseve gibi listelenmedi

dondurma gibi bekliyecez başka şansımız yok gelirse kazandık demektir gerçi adres falan verildi kazandım demekki ;D

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #298 : 01 Nisan 2010, 14:19:41 »

listelere baktımda maşallah millet avondan 20 ye yakın parfüm almış.. ben bi tane bile alamadım.. avondan 20 tane parfüm almak mübahsa bundanda alınabilir sakıncası yok bence...

bende dün avondan fırsat ürününü kaçırınca sinirimi burdan çıkardım.. oh olsun  ;D
bende bi tane alamadım.ama birkaç fa paketi de sipariş edilse tahminimce ondan 1 tanesi gelir.tabi gelirse!dün kazandınız diyordu bugün yoğun ilgiden tükendi diyo.ne iştir anlamadım.
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #299 : 01 Nisan 2010, 14:23:24 »

bende bi tane alamadım.ama birkaç fa paketi de sipariş edilse tahminimce ondan 1 tanesi gelir.tabi gelirse!dün kazandınız diyordu bugün yoğun ilgiden tükendi diyo.ne iştir anlamadım.

ben zaten kendi adıma 1 tane kazandım.. ama aileme arkadaşlarıma aklıma kim gelirse hepsine yazdım.. hepside kazandı.. hediyem olsun :))
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...