Gönderen Konu: GezersenFA  (Okunma sayısı 124154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: GezersenFA
« Yanıtla #320 : 01 Nisan 2010, 17:47:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kampanya bitmişmişmi? arkadaşlar..

Ya  çok merak ediyorum sayfada yazılanları okumadan direkt yazıyomusunuz? Bi önceki sayfa en az 5 kişi kampanya bitti diyo hala kampanya bitmişmi diye soruyosunuz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #321 : 01 Nisan 2010, 17:58:27 »
bitmiş hediyeler ama gelecek diyo :)

kampanya bitmişmişmi? arkadaşlar..

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #322 : 01 Nisan 2010, 18:12:12 »
kampanya bitmedi arkadaşlar sadece sürpriz hediyeler bitti kampanya bilet veriyor yani hala devam ediyor.

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #323 : 01 Nisan 2010, 18:18:59 »
89binküsür puanla 49. sıradayım bi ara bi arkadaşım vardı 10. sıralarda kaybolmuş yok:) 5 te 5 isabet yapıyorlar heralde ilk 10 a giren . aramızda hiç yokmu ilk 10 da

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #324 : 02 Nisan 2010, 20:49:08 »
89binküsür puanla 49. sıradayım bi ara bi arkadaşım vardı 10. sıralarda kaybolmuş yok:) 5 te 5 isabet yapıyorlar heralde ilk 10 a giren . aramızda hiç yokmu ilk 10 da

2. benim ev arkadaşı, istesem bende ilk 3e girerim ama boşa almaya gerek yok hiçbişeyi karşılamıyolar, sadece bileti elimize tutuşturup hadi başının çaresine diyolar,

@scorpion niye doğru dürüst cevap vermiyorsun kampanya bitmişmi diyene, belki vakti yoktu hemen sorup cevabını alması gerekti, senin şu üslubunu hiç sevmiyorum

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #325 : 02 Nisan 2010, 23:57:57 »

2. benim ev arkadaşı, istesem bende ilk 3e girerim ama boşa almaya gerek yok hiçbişeyi karşılamıyolar, sadece bileti elimize tutuşturup hadi başının çaresine diyolar,

@scorpion niye doğru dürüst cevap vermiyorsun kampanya bitmişmi diyene, belki vakti yoktu hemen sorup cevabını alması gerekti, senin şu üslubunu hiç sevmiyorum
scorpion'a laf yok.. 8)

Sen donanimhaberden zerzavatçıya benziyorsun. :D

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #326 : 03 Nisan 2010, 02:48:27 »
Sen donanimhaberden zerzavatçıya benziyorsun.

o kim ya :D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #327 : 03 Nisan 2010, 12:44:17 »

scorpion'a laf yok.. 8)

Sen donanimhaberden zerzavatçıya benziyorsun. :D

dh de eski nikim xx-mas şimdiki dünyaninnisi, zerzavatçıyı tanırım ama o değilim :P

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #328 : 03 Nisan 2010, 14:43:27 »
 GezersenFA  Merhaba Sevgili kullanıcılarımız, hediyelerimiz 20 iş günü içerisinde elinizde olacaktır, hediyelerin teslimi sırasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.
Dün, 10:53
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

02adıyaman02

• Ziyaretçi
« Yanıtla #329 : 03 Nisan 2010, 14:45:19 »
GezersenFA  Merhaba Sevgili kullanıcılarımız, hediyelerimiz 20 iş günü içerisinde elinizde olacaktır, hediyelerin teslimi sırasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.
Dün, 10:53
msn adresine mail. mi gedi.