0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kampanya bitmişmişmi? arkadaşlar..
89binküsür puanla 49. sıradayım bi ara bi arkadaşım vardı 10. sıralarda kaybolmuş yok:) 5 te 5 isabet yapıyorlar heralde ilk 10 a giren . aramızda hiç yokmu ilk 10 da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin89binküsür puanla 49. sıradayım bi ara bi arkadaşım vardı 10. sıralarda kaybolmuş yok:) 5 te 5 isabet yapıyorlar heralde ilk 10 a giren . aramızda hiç yokmu ilk 10 da2. benim ev arkadaşı, istesem bende ilk 3e girerim ama boşa almaya gerek yok hiçbişeyi karşılamıyolar, sadece bileti elimize tutuşturup hadi başının çaresine diyolar,@scorpion niye doğru dürüst cevap vermiyorsun kampanya bitmişmi diyene, belki vakti yoktu hemen sorup cevabını alması gerekti, senin şu üslubunu hiç sevmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin89binküsür puanla 49. sıradayım bi ara bi arkadaşım vardı 10. sıralarda kaybolmuş yok:) 5 te 5 isabet yapıyorlar heralde ilk 10 a giren . aramızda hiç yokmu ilk 10 da2. benim ev arkadaşı, istesem bende ilk 3e girerim ama boşa almaya gerek yok hiçbişeyi karşılamıyolar, sadece bileti elimize tutuşturup hadi başının çaresine diyolar,@scorpion niye doğru dürüst cevap vermiyorsun kampanya bitmişmi diyene, belki vakti yoktu hemen sorup cevabını alması gerekti, senin şu üslubunu hiç sevmiyorumscorpion'a laf yok.. Sen donanimhaberden zerzavatçıya benziyorsun.
GezersenFA Merhaba Sevgili kullanıcılarımız, hediyelerimiz 20 iş günü içerisinde elinizde olacaktır, hediyelerin teslimi sırasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.Dün, 10:53