0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de bu yarışmayı çok geç görüp katılamadım.. kargo ya dair mail atsam mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim aynı adrese 3 tane geldi arkadaşlar. bana ve iki arkadaşıma.yani aynı adres problemi değil bence.ama kazandığı halde gelmeyen 2 arkadaşım var.dün aradılar henkeli bugün için 2.parti toplu gönderim çıkacağını söylemişler.umudunuzu kesmeyin bence Güzel haber
benim aynı adrese 3 tane geldi arkadaşlar. bana ve iki arkadaşıma.yani aynı adres problemi değil bence.ama kazandığı halde gelmeyen 2 arkadaşım var.dün aradılar henkeli bugün için 2.parti toplu gönderim çıkacağını söylemişler.umudunuzu kesmeyin bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de bu yarışmayı çok geç görüp katılamadım.. kargo ya dair mail atsam mı ? kendimi gördüm bi anda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim aynı adrese 3 tane geldi arkadaşlar. bana ve iki arkadaşıma.yani aynı adres problemi değil bence.ama kazandığı halde gelmeyen 2 arkadaşım var.dün aradılar henkeli bugün için 2.parti toplu gönderim çıkacağını söylemişler.umudunuzu kesmeyin bence Güzel haber bende bekliyorum 3 adet daha burda komşularıma sözüm var çok kazandıgımda elimde sadece 1 tane kalıyor gelsin 3 tane de dagıtayım bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim aynı adrese 3 tane geldi arkadaşlar. bana ve iki arkadaşıma.yani aynı adres problemi değil bence.ama kazandığı halde gelmeyen 2 arkadaşım var.dün aradılar henkeli bugün için 2.parti toplu gönderim çıkacağını söylemişler.umudunuzu kesmeyin bence Güzel haber bende bekliyorum 3 adet daha burda komşularıma sözüm var çok kazandıgımda elimde sadece 1 tane kalıyor gelsin 3 tane de dagıtayım bende Ben dagıtmam hepsi benim
yok dagıtırım her zaman selvada olsun loreal şampuan olsun 1er tane kaldı elimde ben sevinirken ufak şeylere başkasını da mutlu etmeyi severim keşke elimden gelsede herkesi mutlu edebilsem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok dagıtırım her zaman selvada olsun loreal şampuan olsun 1er tane kaldı elimde ben sevinirken ufak şeylere başkasını da mutlu etmeyi severim keşke elimden gelsede herkesi mutlu edebilsem başkalarına verdikçe Allah insana daha cok verirmiş