0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şiir uydurdum. Ahhh fa ahhh fa Sen bizi kandırdın ha Senmisin bizi kandıran Af dileyeceksin af af
hele bi gelmesin hem Fa yı Hemde Fanın asıl sahibi Henkeli boykot ederiz kadılmaya tahammül edemeyiz tabikide...
Arkadaşlar yurtiçi kargoyla geldi bana şimdi İçinde ;Schwarzkopf Gliss Saç Bakım Şampuanı 50 mlFa Shower Gel Active 250 ml Fa Deodorant 150 mlve 2 TL indirim kuponu var. Size de gelir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yurtiçi kargoyla geldi bana şimdi İçinde ;Schwarzkopf Gliss Saç Bakım Şampuanı 50 mlFa Shower Gel Active 250 ml Fa Deodorant 150 mlbu indirim kuponunu her türlü fa ürününde kullanabilir miyiz?ve 2 TL indirim kuponu var. Size de gelir..çok iyi indirim kuponuda iyimiş onuda kullanırız gule gule kullanın
Arkadaşlar yurtiçi kargoyla geldi bana şimdi İçinde ;Schwarzkopf Gliss Saç Bakım Şampuanı 50 mlFa Shower Gel Active 250 ml Fa Deodorant 150 mlbu indirim kuponunu her türlü fa ürününde kullanabilir miyiz?ve 2 TL indirim kuponu var. Size de gelir..