Açıklama aynen şu arkadaşlar ben hak verdim
Bazı uyanık arkadaşlar 10-15 katılım aynı adrese yapmışlar dogal olarakta firma ürününün tanıtımı için böyle bir kampanya yaptıgından dolayı ürünün her haneye 10 adet girmesi demek daha az kitleye ulaşmak demek ondan dolayı 800 kişi kadar eleme yaptıklarını yeni bir liste oluşturduklarını söylediler gecikmeler ve teslimatlarda ondan aksamış
Bilginize....
bende 3 tane kazandım kendim ve kızlarım adına
ama 1 paket geldi
şimdi diğerlerine gidiyormuş
çok büyük haksızlık bu fake hesap değil hepsi gerçek hesaplarımız, aynı adrestekilere gönderiliyorsa bizimkileri de göndersinler o zaman
bana geldi, yengem kuzenim filan katıldı onlara gelmedi, ilde adreste başkaydı aynı adres mevzu değil bu bence zira bizde öyle bir durum yoktu neden gelemdi öyleyse... stokları bitti belkide
meselaa benim 3 paket vardı fake diyildi aile üyelerimin hesabını kullandım onlarında arkadaşını davet ettim ama

aynı adrese 3-5 tene yollamak diyilde madem 1 bayan 1 de erkek ürünü yollasalarmış, bana erkek ürünü geldi!!!...çok şükür kimse fanın bi deosuna kalmadı tabi,zaten bana gelen hediyelerimden dağıtıyorum eşe dosta

, ama misal veriyorum,1 tanecik ürünü evdeki herkesmi kullanıcak?
emin olun fanın hediye yollamaya gönlü yoktu zaten...
ben de kazanmıştım bir kaç tane ama bir tane geldi bana,aynı adrese birden fazla gelen var mı acaba?gönderiyorlarsa ben de arayım.
benim dün aynı adrese 2.paketimde geldi...
bende yüzsüzlük yaptım ama toplam 4 paket gelmesi lazımdı dedim

özür dileriz ben ilgileneceğim dedi

yani aynı adrese gönderimde hiçbir sorun yokmuş,bu netliğe kavuştu...gelmeyen varsa şikayetvar'a yazsınlar mutlaka geri dönüyorlar
şikayete dedidiz nerde yazıyoroz anlamadımda
sikayetvar.com sitesine girip üye oluyorsunuz,giriş yaptıktan sonra şikayet yaz bölümüne firma adı henkeli seçiyorsunuz ve içinizden geldiği gibi durumu anlatıp hediyenizin gelmediğini belirtirseniz mutlaka sonuç alırsınız
cevap yazdığın için tşkr kelimer-yetse
cevap yazdığın için tşkr kelimer-yetse
rica ederim,inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız