Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 41975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mimiabla

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #90 : 21 Ocak 2010, 06:31:50 »
arkadaşlar bazı kişilerde hatta iki isim verebilirim xxxxx ve xxx diye bir yarışmacı oyunda hiç atak yapmıyor süresi sıfırlanıyor ve kırmızı kart çıkmıyor yarım saat öyle bıraktım ve hiç bir gelişme olmadı oyunu terk edince direk puan düşüyor sizce bunun açıklaması nedir??? diğer yarışmacılarda böyle bir durum yaşamıyorum en az 10 kere oldu bu durum sorun benim netimde de değil eğer böyle bir hile varsa emeğimize yazık
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2010, 14:50:24 Gönderen: adavapuru »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 21 Ocak 2010, 09:09:56 »
oyunda çok sık rastlanan şeyler bunlar. tahminime göre şöyle oluyor. adamlar oyunu hızlandırarak oynadıkları için. sen daha oyuna girmden o oyuna başlamış oluyor ve oyundan çıkıyor. tabi bu komut senin bilgisayarına geç geldiği için oyun sapıtıp kitleniyor. nerden anladın diceksin. çünkü ben de hızlandırdığım zaman karşıdaki çıktığında oyunu terketti yazıyordu. kaç kere beleş puanlarını aldım bu şekilde :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 21 Ocak 2010, 09:37:47 »
Oyunu sık oynayanlar bilir.  Gündüz vakti 10 kez yarıştık diyelim.  Bu 10 yarışın yaklaşık kaç tanesi bot oluyor?

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 21 Ocak 2010, 09:38:55 »
botlar kendini belli ediyor. yawaş oynuyorlar.
gelme sıklığını soruyorsan. yarı yarıya bence. gündüz adam oluyor çünkü.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 21 Ocak 2010, 15:12:16 »
sayfayı kapatıp yeniden aç.
Claude Pepper

Çevrimdışı mimiabla

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #95 : 22 Ocak 2010, 09:19:06 »
gece oynayınca o botlara daha çok denk geliyorsun sanırım ama onları yenmek daha kolay

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 22 Ocak 2010, 12:43:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gece oynayınca o botlara daha çok denk geliyorsun sanırım ama onları yenmek daha kolay

evet aynen öyle. ilk 100 e ödül verilmeseydi kimse oynamazdı.
bir sürü yeni başlayan var hala
ilk 3 aldı başını gitti oysa :)
Claude Pepper

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 22 Ocak 2010, 16:05:48 »
arkadaşlar bazı kişilerde hatta iki isim verebilirim xxxxx ve xxx diye bir yarışmacı oyunda hiç atak yapmıyor süresi sıfırlanıyor ve kırmızı kart çıkmıyor yarım saat öyle bıraktım ve hiç bir gelişme olmadı oyunu terk edince direk puan düşüyor sizce bunun açıklaması nedir??? diğer yarışmacılarda böyle bir durum yaşamıyorum en az 10 kere oldu bu durum sorun benim netimde de değil eğer böyle bir hile varsa emeğimize yazık
evet aynısı benim de başıma geldi ... nickli arkadaş atak yapmadı süresi sıfırlandı fakat kırmızı kart çıkmadı.. valla değişik bi taktiği, başka bi hilesi yoksa  benim çıkmamı bekliyo puan almak için.. ben de saat 12 ye kadar falan buralardayım.. o beni bekliyosa ben de onu beklerim sorun değil benim için
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2010, 16:26:23 Gönderen: neron54 »

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 22 Ocak 2010, 16:11:16 »
evet aynısı benim de başıma geldi tgore nickli arkadaş atak yapmadı süresi sıfırlandı fakat kırmızı kart çıkmadı.. valla değişik bi taktiği, başka bi hilesi yoksa  benim çıkmamı bekliyo puan almak için.. ben de saat 12 ye kadar falan buralardayım.. o beni bekliyosa ben de onu beklerim sorun değil benim için
Bana da oldu. Oyun buglı olduğu için direkt kullanıcıyı suçlamak istemiyorum.  Oyunda karşı tarafın süre sıfırlandı. Fakat sıra bana gelmedi.
Valla ben de inat ettim.  Yarım saat bekleyince çıktı gitti eleman. Öyle kolay mı gariplerin puanına göz dikmek.  Şu ana kadar aldığım en anlamlı puandı.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 22 Ocak 2010, 16:12:45 »
işin garibi yaklaşık 3 saattir bu durum böyle ama karşı taraftan herhangi bi hareket gelmedi  :-\ neyse sonuna kadar beklicem ben inat ettim ;D