0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyunu hızlandırarak oynadığı bariz. silerler yakında.diğerleri salak mı bu kadar saat oynasınlar.Oyunu hızlandırark nasıl oynuyor anlamadım. Sonuçta senin hızın neyse onun da hızı odur.abicim. bana karşı diil bilgisayara karşı öyle oynuyor. normalde bilgisayarla oynama süresi 6-7 dakika. ama adam 30 saniyede yeniyor bilgisayarı. safa yatmayın siz de biliyorsunuz ne demek istediğimi.İyi de bilgisayarla oynamaya puan verilmiyor ki. Kuralları okursan orada yazıyor zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyunu hızlandırarak oynadığı bariz. silerler yakında.diğerleri salak mı bu kadar saat oynasınlar.Oyunu hızlandırark nasıl oynuyor anlamadım. Sonuçta senin hızın neyse onun da hızı odur.abicim. bana karşı diil bilgisayara karşı öyle oynuyor. normalde bilgisayarla oynama süresi 6-7 dakika. ama adam 30 saniyede yeniyor bilgisayarı. safa yatmayın siz de biliyorsunuz ne demek istediğimi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyunu hızlandırarak oynadığı bariz. silerler yakında.diğerleri salak mı bu kadar saat oynasınlar.Oyunu hızlandırark nasıl oynuyor anlamadım. Sonuçta senin hızın neyse onun da hızı odur.
oyunu hızlandırarak oynadığı bariz. silerler yakında.diğerleri salak mı bu kadar saat oynasınlar.
ya farklı oyunlar mı oynuyoruz biz. bilgisayar dediğim bot arkadaşlar. o oynadığınız diablo3, gregorynhouse, gattuso, pichacu hep bilgisayar. oyuncu mu sandınız onları?
öncelikle angut gibi oynuyorlar ve devamlı sistemde karşına çıkıyorlar. hep rakip bulunamadığı zaman karşına çıkıyor. çok yawaş oynuyorlar. oyunu hızlandırdığın zaman onlar da hızlı oynuyorlar. ben de yapabiliyorum zor bişey diil. ama bariz hile oluyor işte.
100 bini geçtim silmiyolar adamlar iyi mi