Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 41940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #40 : 12 Ocak 2010, 16:55:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oyunu hızlandırarak oynadığı bariz. silerler yakında.
diğerleri salak mı bu kadar saat oynasınlar.

Oyunu hızlandırark nasıl oynuyor anlamadım.  Sonuçta senin hızın neyse onun da hızı odur.

abicim. bana karşı diil bilgisayara karşı öyle oynuyor. normalde bilgisayarla oynama süresi 6-7 dakika. ama adam 30 saniyede yeniyor bilgisayarı. safa yatmayın siz de biliyorsunuz ne demek istediğimi.
İyi de bilgisayarla oynamaya puan verilmiyor ki. Kuralları okursan orada yazıyor zaten.

sistemde hata olduğu için verilebiliyor bazen :( oyun sırasında da bak istersen. bilgisayarla oynadıkça puanın artıyor ama çıkıp tekrar giriş yapınca puanın normale dönüyor. yani bilgisayardan aldıkların düşüyor. ama ya onlarınki bir şekilde düşmüyorsa   >:(

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 12 Ocak 2010, 20:19:13 »
ya farklı oyunlar mı oynuyoruz biz. bilgisayar dediğim bot arkadaşlar. o oynadığınız diablo3, gregorynhouse, gattuso, pichacu hep bilgisayar. oyuncu mu sandınız onları?
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 12 Ocak 2010, 21:34:43 »
ya farklı oyunlar mı oynuyoruz biz. bilgisayar dediğim bot arkadaşlar. o oynadığınız diablo3, gregorynhouse, gattuso, pichacu hep bilgisayar. oyuncu mu sandınız onları?
Nasıl anlıyorsun bot olduğunu?  Ben hepsini insan sanıyordum onların.  Ayrıca adam zamanı nasıl kısaltacak ki botun oynama süresine müdahele edemez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 12 Ocak 2010, 21:57:59 »
öncelikle angut gibi oynuyorlar ve devamlı sistemde karşına çıkıyorlar. hep rakip bulunamadığı zaman karşına çıkıyor. çok yawaş oynuyorlar. oyunu hızlandırdığın zaman onlar da hızlı oynuyorlar. ben de yapabiliyorum zor bişey diil. ama bariz hile oluyor işte.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 13 Ocak 2010, 22:54:43 »
öncelikle angut gibi oynuyorlar ve devamlı sistemde karşına çıkıyorlar. hep rakip bulunamadığı zaman karşına çıkıyor. çok yawaş oynuyorlar. oyunu hızlandırdığın zaman onlar da hızlı oynuyorlar. ben de yapabiliyorum zor bişey diil. ama bariz hile oluyor işte.

Haklısın, herif çoştu birdenbire 170 bin leri gördü.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 14 Ocak 2010, 00:00:51 »
ben de yapıyorum. bakalım silecekler mi?
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 15 Ocak 2010, 01:24:31 »
100 bini geçtim silmiyolar adamlar iyi mi :)
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 15 Ocak 2010, 09:16:47 »
Belki de sadece yapılan maç sayısını falan kontrol ediyorlardır.  Devam et bence, kullan şansını. 

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 15 Ocak 2010, 10:01:37 »
silecekler silecekler de ben yetiştiğim zaman olacak gör bak. ben de boşa kasmış olcam :) zaten adamı sildirmek amacım. yoksa gece gündüz yarışa giremem adamla.
Claude Pepper

mümtazzz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 15 Ocak 2010, 14:12:51 »

Archancan arkadaşım çok iyi oynuyorsun bu oyunu heralde tebrik ederim günde kaç saat oynuyorsun ? ne işle meşgulsün o kadar zaman nasıl online olabiliyorsun ?