sayfayı yenileyip devam edin bence puanınız gitmiyor bazen
evet düşmedi puan demek ki bazen harbiden takılıyo
Puanınız arttıkça, karşılaştığınız botlar da güçlü oluyor mu?
Diğer bir soru da. 5,6 maç yaptıktan sonra sistem sunucu ile bağlantı kurulamıyor diye hata veriyor. Sizde de oluyor mu bu?
yasin az kaldı yeniyordum seni 19 puanla geçtin
hk36 ile oynayan var mı? Tabii ki oynayamazsınız da, oynanmıyor zaten, mecburen oyundan çıkıyorsunuz. Oyundan çıktıktan sonra kendimle karşılaştım iyi mi? Var mı bölye birşey arkadaş?
hk36 ile oynayan var mı? Tabii ki oynayamazsınız da, oynanmıyor zaten, mecburen oyundan çıkıyorsunuz. Oyundan çıktıktan sonra kendimle karşılaştım iyi mi? Var mı bölye birşey arkadaş?
evet audacious kardeş hk36 oyunu kitleyenlerden birisi banada 2 sefer denk geldi ve kitledi. Herkese aynı şeyi yapıyor. Ben teknik destek bölümünden mail attım. Sizlerde atın ki teknik destek gereğini yapsın. Sadece oda değil. tespit ettiklerim sadece bunlar daha çok var.
oqanoqanoqan--hk36--matrix77--orn15ayeku--clubdejavuy--spawns--angle
evet audacious kardeş hk36 oyunu kitleyenlerden birisi banada 2 sefer denk geldi ve kitledi. Herkese aynı şeyi yapıyor. Ben teknik destek bölümünden mail attım. Sizlerde atın ki teknik destek gereğini yapsın. Sadece oda değil. tespit ettiklerim sadece bunlar daha çok var.
oqanoqanoqan--hk36--matrix77--orn15ayeku--clubdejavuy--spawns--angle
İyi de bu adamlar birbirleriyle karşılaştıkları zaman en oluyor? "yasinn" de ekle bu adamlara herif 100000 yapmış aynı metodla.
yasinn ile 7-8 sefer karşılaştık. Bende oyunu kitlemedi ama 10.000 lik puanlılar bile ondan daha iyi oynuyor. Belki sanal oyuncular geldiği zaman yada başka gerçek kişiler gelince farklı bişey yaptıysa bilemem.
yarışmanın 1. sini yenmek zevkli olurdu tabiki ama önemli değil zaten sen uçmuşsun benim derdim sadece listede kalmak