Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 42057 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #120 : 26 Ocak 2010, 22:59:55 »
Archancan sen denedin mi şu olayı.  Bir ara teorik olarak bahsetmiştin ama uygulaması doğru çıkıyor mu? Yani CE ile zaman hızlandırıldığında karşı taraf donuyor.  Fakat , Bu durumda senin taraf ne oluyor?

Çevrimdışı BİLOOOOO

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #121 : 26 Ocak 2010, 23:38:58 »
BİDE ADAM İLK VURUŞU YAPIYO GOLL OLUTO 98 ALIYO VE COK HIZLI OLUYO BİLEN VARSA SOYLERMİ LUTFENNNNNN ??? ??? ??? :'( :'(

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 27 Ocak 2010, 00:48:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Asıl size bombayı ben söyleyeyim.  "lc0o"   an itibariyle 24316 puanda, bu adamla bir kere karşılaştım. Herif bütün hileleri yapıyor. Bu adamı iyi izleyin birkaç gün sonra kaç puana gelecek.  Kanımca "xxxx" ve  takımı oyuna girdi.  İsme gerek yok hilekarların karakterlerinden anlıyorum kim olduklarını.
evet bu adam hilecidir hatta ilk oyununu benimle oynadı galiba  :-\ tek vuruşta gol atmayı becerebiliyor 98 puanlık gol hem de buna rağmen arkadaşı mağlup etmeyi başardım çünkü hilesini tam olarak yapamamıştı benimle oynadığında
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 00:31:13 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı cokobongo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #123 : 27 Ocak 2010, 02:02:02 »
Birde Angle isimli kullanıcı var. Kendisi de hızlı gol atma becerisine sahip. ama ilk 100 listesinde ismi yok, puanı itibariyle. Aynı puanlı berkerser isimli kullanıcı listede. onunla yaptığım bir kaç oyundan sonra puanın bu kullanıcıya geçtiğini düşünüyorum. bilginize...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 27 Ocak 2010, 02:28:53 »
Ben berserker'le 3,4 kez oynadım , gayet iyi oynuyor, hilesini falan görmedim. Üst sıraları zorlar gibime geliyor. Fakat yasin00'i geçemez.  "Angle" gelince onunla maç yaptım. Hile yapıyor.  Ben kontrol ettiğim de "darkbull"  kadar puanı vardı.   Ertesi gün oynadığmda ise "Fani" kadar puanı vardı. Anlamadım . Bot olduğunu düşünüyorum .

Ama ben onu bunu bilmem arkadaş.   "lc0o"  yu tek geçiyorum arkadaş.  Adam en kral hileyi yapıyor. Angle falan hikaye. yasinn falan halt etmiş yanında.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2010, 08:56:54 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 27 Ocak 2010, 13:38:18 »
ne bu ya sırf hileci düzenbazlar dolu oynamıyorum :D

Çevrimdışı yasin000

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #126 : 27 Ocak 2010, 14:10:27 »
Valla arkadaşlar tespitleriniz çok iyi. Yeni hile yöntemi oyun başladığında ilk atışı paraya çarptırıyor ve ggggggoooooollllll diyor. banada ANGLE hep denk geldi. Adam çim sahada 54-55 saniyede gol oluyor. Mermer sahada bile olacak saniye değil. Yapacak hiç bişey yok. adamı mermer sahada yenecektim. Baktı başedemiyecek gol saniyelerini 54-55 e çıkardı öyle aldı. Bu durumda arkadaşlar teknik destekden mail atın oynun saatini ve dakikasını yazın. elbet ilgilenecekler. Ben her seferinde atıyorum. Hadi kitleme olayına çözümü bulduk ama buna çözüm yok. 200 puan illaki gidiyor.

Çevrimdışı yasin000

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 27 Ocak 2010, 14:24:33 »
Arkadaşlar ANGLE yi saf dışı etmişler.  ;D ;D ;D ;D ;D

Valla bi sevindim bi sevindim bi sevindim ki. eğer formudan birisi ise ve bunu okuyorsa çok sevineceğim.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 27 Ocak 2010, 14:33:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar ANGLE yi saf dışı etmişler.  ;D ;D ;D ;D ;D

Valla bi sevindim bi sevindim bi sevindim ki. eğer formudan birisi ise ve bunu okuyorsa çok sevineceğim.

Eyvallah gözümüz aydın da.  "lc0o"  ne olacak? En zararlısı bu adam.   Ben kaç gündür şikayet ediyorum adam hala listede.

Ayrıca oyunlar saniye saniye hangi elde kim kaç saniyede gol attığına kadar kayıt oluyormuş.  Bu adamların hepsi silinecek de.  Zahmet çekiyoruz işte.

Çevrimdışı yasin000

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #129 : 27 Ocak 2010, 15:10:37 »
Ic0o bana hiç denk gelmedi. Ama dediğim gibi teknik desteğe mail atın illaki ilgilenecekler. Geç oluyor ama olacak. Ama şu oyun kitleyenlere hiç bişey yapmıyorlar nedense.