Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 42050 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #110 : 25 Ocak 2010, 09:34:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarışmanın 1. sini yenmek zevkli olurdu tabiki ama önemli değil zaten sen uçmuşsun benim derdim sadece listede kalmak

Bu saatte mesaj attığına göre,  listede kalman konusunda herhangi bir endişe duymaman lazım.     ;D
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2010, 12:03:28 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı mimiabla

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #111 : 25 Ocak 2010, 10:40:09 »
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Çevrimdışı matrix77

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #112 : 26 Ocak 2010, 14:15:59 »
slm. bu oyunu bende oynuyorum.arkadaşın biri hile yaptığımı yazmış.ama ben hile yapmadım .oyunu kilitleyebilserydim şimdi 500.000 puan olurdum.bence bu oyunun hatası.aynı sıkıntı defalarca banada oldu.

yasin000 insanlara direk çamur atmak hoş değil.ben oyunu kitlemedim.bilgine.sen sadece kendi puanını nasıl yaptın onunla ilgilen.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 26 Ocak 2010, 14:40:30 »
oyunu kitlemekle puan almak arasında pek bir bağlantı yok. fazla oynayan puan yapıyor. hile de yapsan oyunun başında saatlerini harcaman lazım.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı matrix77

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #114 : 26 Ocak 2010, 14:58:52 »
adamlar oyunu kitleyince sabaha kadar beklemiyosun.bir müddet sonra oyunu terk ediyorsun ve mecburen puanın düşüyor.benim kızdığım bu olay herkese olurken birisi çıkıp matrix77 hile yapıyor diye yazması.yoksa oyunun saçma olduğu ortada.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 26 Ocak 2010, 15:02:23 »
oyundan çıkmasını bilirsen puanın da gitmez.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 26 Ocak 2010, 15:21:31 »
oyundan çıkmasını bilirsen puanın da gitmez.

Nasıl çıkmak gerekiyor.  Ben ne zaman "yasinn" veya hk36 ile oynasam oyunu kitliyorlar ve puanım gidiyor.  Refresh etsem de gidiyor. 

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 26 Ocak 2010, 15:26:01 »
süre bitene kadar bekliyorsun. sonra adres çubuğuna tıklayıp enter yapıyorsun.
Claude Pepper

Çevrimdışı yasin000

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #118 : 26 Ocak 2010, 17:45:24 »
slm. bu oyunu bende oynuyorum.arkadaşın biri hile yaptığımı yazmış.ama ben hile yapmadım .oyunu kilitleyebilserydim şimdi 500.000 puan olurdum.bence bu oyunun hatası.aynı sıkıntı defalarca banada oldu.

yasin000 insanlara direk çamur atmak hoş değil.ben oyunu kitlemedim.bilgine.sen sadece kendi puanını nasıl yaptın onunla ilgilen.

Matrix kardeşim ben direk çamur atmıyorum. 1 kere 2 kere olsa tamam diyecem. senle kaç sefer denk geldik 1 kere dışında hep kitledin oyunu. Kitlemediğinde de yendim seni. Puanımı yapmaya gelince sende saatlerini harca sende yap o puanları. Ben oyunda onlarca kişiyle defalarca karşılaştım. Ne bir kitleme yaptım nede başka şey. Yapsam zaten forumda hakkımda yazılırdı. Sana çamur atıp da benim bi kazancımmı olacak. Senin puanın kaç benim puanım kaç. Çamur atsam T34 yada BLUS'a çamur atarım. Tanımam etmek seni. Ben yapılanı söylüyorum. Bu arada daha önce audacious yasinn hakkında kitliyor demişti, bende defalarca oynadım ama bende yapmadı demiştim. Dün yine denk geldi bu sefer kitledi oyunu. Ama belki sistemsel olabilir. Çünkü 1 sefer denk gelmesi hile yapıyor demek değil. Sadece forumda yasinn kitledi diye yazdığından başıma geleni anlatmak için yazdım.

Çevrimdışı yasin000

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #119 : 26 Ocak 2010, 18:04:50 »
Evet arkadaşlar bu mailden sonra oyun oynarken yasinn denk geldi ne tesadüftürki oyun yine kitlendi. Demek yasinn de oyun kitleyenlerden. audacious arkadaş haklı. Arkadaşlar böyle olduğu zamanlar yapacağınız şey açık. Gerçi sağolsun archancan arkadaş yazmış ama bide ben diyeyim. Önce yeniden bir sayfa açıp oyuna giriniz orada oyuna başlamdan önceki puanınızı görünüz. Sonra diğer oyunun bitmesini bekleyin. Süre bitince kitlenen oyunu kapatınız. İşte bu kadar. Bundan sonra 200 puan gitmelere son. Kitleyen arkadaşlarda avuçlarını yalarlar böylelikle.