Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 41841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2010, 02:19:24 »
Bu konu internet kampanyalarında olması gerekmez mi  arkadaşlar?

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 08 Ocak 2010, 09:23:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
az önce hadi bir daha oynayayım dedim ve %1500 hile olduğunu anladım %100 bile değil 1500. o derece. olayı aynen yazıyorum shestyles diye bir kullanıcı geldi karşıma ilk o başladı. bir o bir ben hata yaptık 4. topa kadar o 4. de yine hata yaptı ben 4. topu gol yaptım 64 puan aldım. onra o 5. topu kullandı ve gol yaptı 234 puan aldı tek golle ve ardından ben 5. atışı kullanmadan kaybettiniz dedi. yok böyle birşey dahada girmem. ilk 100 hayal bu ortamda.

onlar hile değil arkadaşım. bizlere 10 larca kez oldu. ilerde senin de avantajlı olacağın şekilde öyle bir hata olabilir. oyun serverını tam oturtamadıklarından dolayı böyle hatalar sık oluyor. pas hatası yapmadığın halde pas hatası yazıyor. oynarken alakasız şekilde top oyun alanı dışına çıktı yazıyor. bazen golleri çift çift sayıyor. kurtardığın halde gol sayıyor. oyun saçmalıyor o an oynadığın kişi yerine başka biriyl oynayıp yenmiş gibi gösteriyor. önceleri biz de hile diye düşündük ama değil. bizlere de aynısı oldu daha sonra.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2010, 10:45:17 »
az önce hadi bir daha oynayayım dedim ve %1500 hile olduğunu anladım %100 bile değil 1500. o derece. olayı aynen yazıyorum shestyles diye bir kullanıcı geldi karşıma ilk o başladı. bir o bir ben hata yaptık 4. topa kadar o 4. de yine hata yaptı ben 4. topu gol yaptım 64 puan aldım. onra o 5. topu kullandı ve gol yaptı 234 puan aldı tek golle ve ardından ben 5. atışı kullanmadan kaybettiniz dedi. yok böyle birşey dahada girmem. ilk 100 hayal bu ortamda.

onlar hile değil arkadaşım. bizlere 10 larca kez oldu. ilerde senin de avantajlı olacağın şekilde öyle bir hata olabilir. oyun serverını tam oturtamadıklarından dolayı böyle hatalar sık oluyor. pas hatası yapmadığın halde pas hatası yazıyor. oynarken alakasız şekilde top oyun alanı dışına çıktı yazıyor. bazen golleri çift çift sayıyor. kurtardığın halde gol sayıyor. oyun saçmalıyor o an oynadığın kişi yerine başka biriyl oynayıp yenmiş gibi gösteriyor. önceleri biz de hile diye düşündük ama değil. bizlere de aynısı oldu daha sonra.

Haklısın arkadaşım oyunda buglar var.  Ben de dün oynarken karşılaştım bu tarz saçmalıklarla.  Açıkçası işime de yaradı hani.  Parayı auta atmama rağmen gol oldu.  Oyun fazla test edilmeden sürüldüğü için normal karşılıyorum bu durumu.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 09 Ocak 2010, 09:56:44 »
Bu t34 nickli arkadaşla oynayan var mı?  İyi mi oynuyor var mı bir dalaveresi?

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2010, 14:08:25 »
iyi oynuyor. ortada geçiyor maçlar. ama artık oynayamıyorum. belli puan farkı olunca oynayamıyorsun sanırım. ilk 4 arasında geçecek yarış.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2010, 15:03:42 »
iyi oynuyor. ortada geçiyor maçlar. ama artık oynayamıyorum. belli puan farkı olunca oynayamıyorsun sanırım. ilk 4 arasında geçecek yarış.

O zaman koptu yarışma desene .  İlk dört şimdiden belli bu saatten sonra birşey çıkmaz yani. Keşke günlük yarışma sayısına sınır getirselermiş. İleri dörtlüyü oluşturan adamların  işi gücü yok , sabahtan akşama kadar kahvede gibi oyun çeviriyorlar demek ki.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2010, 15:08:20 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 09 Ocak 2010, 19:56:37 »
bence bu işte hile var gece gündüz hiç durmadan oynayıpmı 5 günde 105 000 yaptı bu adam saçmalık ....

Çevrimdışı myname42

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 09 Ocak 2010, 22:21:49 »
benim bu yarışmada anlamadığım iki tane parelel para arasından parayı nasıl çarptırarak geçiriyorlar.
çözemedim.bilen varsa nasıl yapıldığını anlatabilirmi.

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2010, 22:59:36 »
benim bu yarışmada anlamadığım iki tane parelel para arasından parayı nasıl çarptırarak geçiriyorlar.
çözemedim.bilen varsa nasıl yapıldığını anlatabilirmi.

sıra sendeyken masanın köşesinde duran diğer elini alıp atış kapmak istediğin pozisyona rotate ediyorsun ;)

GS FAN CLUB

Çevrimdışı myname42

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2010, 23:52:39 »
TEŞEKKÜR EDERİM. :D