0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
az önce hadi bir daha oynayayım dedim ve %1500 hile olduğunu anladım %100 bile değil 1500. o derece. olayı aynen yazıyorum shestyles diye bir kullanıcı geldi karşıma ilk o başladı. bir o bir ben hata yaptık 4. topa kadar o 4. de yine hata yaptı ben 4. topu gol yaptım 64 puan aldım. onra o 5. topu kullandı ve gol yaptı 234 puan aldı tek golle ve ardından ben 5. atışı kullanmadan kaybettiniz dedi. yok böyle birşey dahada girmem. ilk 100 hayal bu ortamda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce hadi bir daha oynayayım dedim ve %1500 hile olduğunu anladım %100 bile değil 1500. o derece. olayı aynen yazıyorum shestyles diye bir kullanıcı geldi karşıma ilk o başladı. bir o bir ben hata yaptık 4. topa kadar o 4. de yine hata yaptı ben 4. topu gol yaptım 64 puan aldım. onra o 5. topu kullandı ve gol yaptı 234 puan aldı tek golle ve ardından ben 5. atışı kullanmadan kaybettiniz dedi. yok böyle birşey dahada girmem. ilk 100 hayal bu ortamda.onlar hile değil arkadaşım. bizlere 10 larca kez oldu. ilerde senin de avantajlı olacağın şekilde öyle bir hata olabilir. oyun serverını tam oturtamadıklarından dolayı böyle hatalar sık oluyor. pas hatası yapmadığın halde pas hatası yazıyor. oynarken alakasız şekilde top oyun alanı dışına çıktı yazıyor. bazen golleri çift çift sayıyor. kurtardığın halde gol sayıyor. oyun saçmalıyor o an oynadığın kişi yerine başka biriyl oynayıp yenmiş gibi gösteriyor. önceleri biz de hile diye düşündük ama değil. bizlere de aynısı oldu daha sonra.
iyi oynuyor. ortada geçiyor maçlar. ama artık oynayamıyorum. belli puan farkı olunca oynayamıyorsun sanırım. ilk 4 arasında geçecek yarış.
benim bu yarışmada anlamadığım iki tane parelel para arasından parayı nasıl çarptırarak geçiriyorlar.çözemedim.bilen varsa nasıl yapıldığını anlatabilirmi.