hay aklıma ya hiç üye olmazdım bu oyun kampanyalarına ama olayım dedim bu sefer keşke olmasaydım, çok kötü bir site yaklaşık 15 20 dk da 1 oyun bitiyor ve verdiği puan 100 civarı ki o bile zor. direkt zaman ve göz kaybı başka birşey değil. muhtemelen de kart çıkartacaklar üye olanlara. genelde öyle olur banka kampanyaları. garantiden kumbaraya katılmıştım kumbara gelmedi ama kart çıkartmışlar hemen. istemiyorum diyorum bir daha yolluyorlar, olan kuryeye oldu ama 3. den sonra telefonla aradılar hala zorla kart vermeye çalışıyorlar, yoktan da anlamıyorlar biraz uslübumu bozunca yollamadılar bir daha.
bende üye oldum keyifli bir oyun. eski günleri anmak için

yoksa bütün gün başında durulmaz marta daha çooookk var
hay aklıma ya hiç üye olmazdım bu oyun kampanyalarına ama olayım dedim bu sefer keşke olmasaydım, çok kötü bir site yaklaşık 15 20 dk da 1 oyun bitiyor ve verdiği puan 100 civarı ki o bile zor. direkt zaman ve göz kaybı başka birşey değil. muhtemelen de kart çıkartacaklar üye olanlara. genelde öyle olur banka kampanyaları. garantiden kumbaraya katılmıştım kumbara gelmedi ama kart çıkartmışlar hemen. istemiyorum diyorum bir daha yolluyorlar, olan kuryeye oldu ama 3. den sonra telefonla aradılar hala zorla kart vermeye çalışıyorlar, yoktan da anlamıyorlar biraz uslübumu bozunca yollamadılar bir daha.
yarışmaya katılan kişi bunu kabullenmiş oluyor çünkü şartlarda var dikkatli okursanız görürsünüz finansbank böyle bir şart eklemiş bilgilerinizi kullanabilme hakkı varmış
100 puan almak bile o kadar zor demişsin peki 67000 yapanlar uzaydan mı gelmiş yine bi işler mi dönüyor acaba ?
yarışmaya katılan kişi bunu kabullenmiş oluyor çünkü şartlarda var dikkatli okursanız görürsünüz finansbank böyle bir şart eklemiş bilgilerinizi kullanabilme hakkı varmış
100 puan almak bile o kadar zor demişsin peki 67000 yapanlar uzaydan mı gelmiş yine bi işler mi dönüyor acaba ?
Her gün sabahtan akşama kadar oynarsan yapılır herhalde 67000 .
İlk başta 100 puan kazaniyorsun sonra 1800-2000 puan üzerine çıkınca her kazandığın oyunda 200 puan alıyorsun,o kadar zor bir oyun değil, oynadıkça alışıyorsun ve bir gol atmak 15saniye bazen 20 saniye sürüyor karşımıza aynı hızda oynayan rakip çıkarsa herkesin 5 atışı var 20*5=100 aynı şekil karşı rakip 100 saniye eder 200 saniye 40 saniyede kafadan koysak 240/60 =4 dakika eder oyun bir oyun bazen oyunu terk edenlerde oluyor. benim hedefim ilk 100 e girmek baya iyi hediyeler var hergün 1 saat kadar oynuyorum yetiyor

ama gerçekten 60bin puan yapanlar bir iş var gerçekten geçenlerde hile kokusu sezdim biriyle oyuna başladım sonra oyunu terk etmediğim halde terk ettiniz yazdı adam puanı aldı gitti , 5-6 defa farklı zamanlarda böyle oldu, javacılar iş başında

bir de arkadaşlar merak ettiğim birşey var şimdi ilk 100'e girenlere 4 tane hediye var
Portable Dvd Player
Go Gear 4gb Mp3 Çalar
2gb Mp3 Player
Tabu Kutu oyunu
Bunların hepsinimi veriyorlar yoksa herkese rasgele bir hediyemi verilecek

bilen varsa cevaplarsa sevinirim...
Haha sorma 3 gündür beni arayıp duruyorlarmış ama kullanmadıgım noyu yazdım her gün şöyle bir açıp bakıyorum kim aramış diye,günde 2-3 defa aradıkları olmuş,tabi daha çok ararlar
arkadaşlar ilk 3 ün puanları abartılı görünse de hile diil. çünkü her zaman online arkadaşlar. botlarla oynaya oynaya yükseldiler. tahminimizce tek başlarına oynamıyorlar. ekip çalışması sanırım. ben de bir ara kaptırdım ama yok dedim sonra. ömrümden yemek stemiyorum. oyun sayısına sınırlama getirmeliler bence. yoksa birinci olcam diye beyniniz sulanır.
Finans Daha Arama Yiğidim . Ne Israr Bu Yahu . İstemiyorum Kart FaLan .Ayrıca Sitenizede Üye Değilim Nereden buLdun Numaramı. Aramayı Kesip Mesaj Falan yolluyorsun onada cevap gelmeyince aramaya devam . Bırakınız Fm Bu işLeri.
Ahaha az önce yine aradılar açmadım
az önce hadi bir daha oynayayım dedim ve %1500 hile olduğunu anladım %100 bile değil 1500. o derece. olayı aynen yazıyorum shestyles diye bir kullanıcı geldi karşıma ilk o başladı. bir o bir ben hata yaptık 4. topa kadar o 4. de yine hata yaptı ben 4. topu gol yaptım 64 puan aldım. onra o 5. topu kullandı ve gol yaptı 234 puan aldı tek golle ve ardından ben 5. atışı kullanmadan kaybettiniz dedi. yok böyle birşey dahada girmem. ilk 100 hayal bu ortamda.