gece can sıkıntısından oyun oynayayım dedim. Derken rakip oyuncu olarak karşıma blus çıktı. ilk hamle onundu. Fakat onca beklememe rağmen bir hareket yoktu. Süre bitmişti ve hala da hareket yoktu. Hamle sırası bana geçmemişti.
Sonra dedim ki neyse bağlantılarda problem var galiba yeniden kapatıp açtım. Tesadüf ya tekrar blus çıktı karşıma ve yine aynı sıkıntı.
Bu da demek oluyor ki sitede hilecilerden sıkıntı çeken ve şikayet eden dürüstlük abidesi blus kendisi de hile yapıyor. Kendini çok zeki zannediyor galiba? Blus bitek akıllı sen miydin?
Hadi yaptın da; hileyi bana yapacak cüreti göstermekle tebrik ettim seni. Bunun karşılığı olarak ta ödüllendircem seni hiç merak etme;)
Her ne hikmetse insanlar kendine dokunuca dürüst kesilirler... Windows u lisanssız kullanırlar vergi ödemekten kaçarlar işe girmek için bütün torpil yollarını araştırırlar.Sıradan bir oyunda bakire meryem kadar günahsızdırlar. paraya vurarken çekinirler canı acıdımı diye

. Bence kimsenin hileci olduğunu yazıp önyargı oluşturmayın...
Benim demek istediğim doğru bildiğimiz şey bir gün yanlış olabilir. Hepimiz dünyayı düz sanıyoorduk yanıldık meğer yuvarlakmış . Blus örneğinde olduğu gibi . Blus iklimi oynuyor bilebilirmiyiz? Belki angle blus dan daha çok hakediyordu ödülü

yani 10 kişiden 9 u bir taraf oluyorsa doğru o mudur?
öff saçma sapan bi oyunu ne kadar büyütmüşsünüz 18 sayfa olmuş hiç okulunuz işiniz dersaneniz sınavınız kız arkadaşınız falan yok mu
Benim demek istediğim doğru bildiğimiz şey bir gün yanlış olabilir. Hepimiz dünyayı düz sanıyoorduk yanıldık meğer yuvarlakmış . Blus örneğinde olduğu gibi . Blus iklimi oynuyor bilebilirmiyiz? Belki angle blus dan daha çok hakediyordu ödülü
yani 10 kişiden 9 u bir taraf oluyorsa doğru o mudur?
Gerçeklerle doğruları niye karıştırıyorsun. Diyelim ki Blus hile yaparak kazanıyor, bu doğru değldir ki gerçektir. Bana göre hile yaparak kazanması, sana göre de "bana hile yaptığı anlamına gelir" . Ayrıca iki hilekardan hiçbiri diğerinden daha fazla birşeyi haketmez. Çok ezbere konuştuğunun farkında mısın bilmiyorum.
yasin00 ile oynadım. hile yok
t34 ile oynadım hile yok
blus ile oynadım. oyun kilitlendi. hile var
liger ile oynadım. oyun kilitlendi. hile var
cbn ile oynadım hile yok
clubdejavu ile oynadım. oyun kilitlendi. hile var.
hile yaptığnı düşünen yazar buraya. şikayete gerek yok ben nasıl olsa gereğini yapıyorum
Asmak lazım kesmek lazım bilali bilali.... bir alt mahkemenin suçlu bulduğu cbn temyize gidince yargıtay baskanı letolojan tarafından aklandı

yargıya fesat karışmasında..