0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba bn bu siteyi abLam sayesinde tanıyıp üye oLdum...Bn binnur kastamonluyum 17 yaşındayım...en küçünüz bnim galiba beLki daha küçükLerde vardır biLemiyorum böLe işteee :)hoşgeldin binnur
Merhaba bn bu siteyi abLam sayesinde tanıyıp üye oLdum...Bn binnur kastamonluyum 17 yaşındayım...en küçünüz bnim galiba beLki daha küçükLerde vardır biLemiyorum böLe işteee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olduğumdan bu yana ikinci defa baktım bu bölüme iyi güzel ama yazılacak birşey bulamadım.Nick: belli zatenAd-Soyad: semih (soyadımı yazmayayım)Memleket: samsunyarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyosun dimi
üye olduğumdan bu yana ikinci defa baktım bu bölüme iyi güzel ama yazılacak birşey bulamadım.Nick: belli zatenAd-Soyad: semih (soyadımı yazmayayım)Memleket: samsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olduğumdan bu yana ikinci defa baktım bu bölüme iyi güzel ama yazılacak birşey bulamadım.Nick: belli zatenAd-Soyad: semih (soyadımı yazmayayım)Memleket: samsunyarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyosun dimi Yok yahu banane yarışmacı arkadaşlara niye başarılar dileyim onlar ne kadar başarılı olursa benimde o kadar kazanma şansım azalır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olduğumdan bu yana ikinci defa baktım bu bölüme iyi güzel ama yazılacak birşey bulamadım.Nick: belli zatenAd-Soyad: semih (soyadımı yazmayayım)Memleket: samsunyarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyosun dimi Yok yahu banane yarışmacı arkadaşlara niye başarılar dileyim onlar ne kadar başarılı olursa benimde o kadar kazanma şansım azalır Helal olsun dürüstlüğe bak
Ad:HandeYaş:17 Memleket:Edirne:)