0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinO zaman yok sana porselen çini mini aşk olsun bea komşu dedik bağrımıza bastık hıhh Tmm ya küsme gel alırız sana bi porselen Porselenden bol bişey yok zaten, Şehrin her tarafı porselen Gülümser ben nerden bileyim sen Ankarada yasamıyomusun sen bilceksin nesi meshur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinO zaman yok sana porselen çini mini aşk olsun bea komşu dedik bağrımıza bastık hıhh
O zaman yok sana porselen çini mini
olur oda merak etme Kül kedisi ben şimdiden bol şans diliyim sana
Kampanya canavarlarıyız biz işimiz gücümüz kampanya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya canavarlarıyız biz işimiz gücümüz kampanya Sende bi canavarlık olduğu belliydi zaten
Yanlız 21 senedir eskişehirdeyim eskişehir&çiğbörek ikilisini sizden duydum ilk defa çiğ köfte olsa neyse çiğ börek ne yaw hadi canım ben ampül kullanmıyorum mum yakıyorum sezemezsin o ışığı
yeni gelen herkese topluca hoşgeldiniz diyorum. ya şu çiğböreği acayip merak ediyorum bi gün sırf bunun için eskişehire gitcem öve öve bitiremiyorlar eskişehirli tanıdıklarım... bende onlara kayseri mantısıyla cevap veriyorum tabi