0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni gelen bir üyenin nasıl karşılayacağını sormuşsunuz:D Hemen söyliyeyim:D Enteresan bilgiler:D Üye tanıma olmuş doğum tanıma:Dtabi canım, yararlı bilgiler veriyoruz burda, erkeksen bigün karın doğurcek, kadınsan da sen, her halukarda lazım bilgiler
Yeni gelen bir üyenin nasıl karşılayacağını sormuşsunuz:D Hemen söyliyeyim:D Enteresan bilgiler:D Üye tanıma olmuş doğum tanıma:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni gelen bir üyenin nasıl karşılayacağını sormuşsunuz:D Hemen söyliyeyim:D Enteresan bilgiler:D Üye tanıma olmuş doğum tanıma:Dtabi canım, yararlı bilgiler veriyoruz burda, erkeksen bigün karın doğurcek, kadınsan da sen, her halukarda lazım bilgiler Erkek olaraktan Kadın düşünsün:D Ama sezeryanla yapması benim tercihim olurdu:D
korkuorummmmm. ben ve ablam sezeryanla doğduk. doğum sonrası yaşananlar zormuş. ama normal doğumda ne bilim o acısı.... aslında epidural normal doğum olsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkorkuorummmmm. ben ve ablam sezeryanla doğduk. doğum sonrası yaşananlar zormuş. ama normal doğumda ne bilim o acısı.... aslında epidural normal doğum olsa anacım ben en az 3 tane doğurcam diyodum artık kocacuğumun gözünün dingiline bakıp bana bi daha çocuk deme gebertirim diyorum, garibim de tamam sen istemezsen yapmayız diyo, acayip tırsmışım yav, bi tane doğurdunmu gerisini boşver, herhalde bi tanesinin acısına katlanabilirsin, hemi normel mi sezeryanmı sen kaarar veremiyon be anam, bebecik karar veriyo ona, ulen alem 10 tane doğuruyo ne cesaret yav, ben bi tanesinden tırstım bak yine şiddetim geldi iyimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkorkuorummmmm. ben ve ablam sezeryanla doğduk. doğum sonrası yaşananlar zormuş. ama normal doğumda ne bilim o acısı.... aslında epidural normal doğum olsa anacım ben en az 3 tane doğurcam diyodum artık kocacuğumun gözünün dingiline bakıp bana bi daha çocuk deme gebertirim diyorum, garibim de tamam sen istemezsen yapmayız diyo, acayip tırsmışım yav, bi tane doğurdunmu gerisini boşver, herhalde bi tanesinin acısına katlanabilirsin, hemi normel mi sezeryanmı sen kaarar veremiyon be anam, bebecik karar veriyo ona, ulen alem 10 tane doğuruyo ne cesaret yav, ben bi tanesinden tırstım bak yine şiddetim geldi iyimi valla büyük kızımı normal dogurdum ikizleride sezaryanla tercihim her zaman ilkinden yana olurdu olmadı sezaryan yaptım yapmaz olaydım üstünden 2 yıl geçti hala acısını çekiyorum
annemi istiorummmm