0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni üye değilim ama olsunismim fatoş.. konyalıyım konyada yaşıyorum.. 28 yaşındayım. 6 senelik evliyim.. kamuda çalışıyorum.. şuan hamileyim iki kızım olucak inşallah...benden bu kadar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni üye değilim ama olsunismim fatoş.. konyalıyım konyada yaşıyorum.. 28 yaşındayım. 6 senelik evliyim.. kamuda çalışıyorum.. şuan hamileyim iki kızım olucak inşallah...benden bu kadar.. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün
ADIM DUYGU. ANKARA'DA OTURUYORUM.EVLİYİM.28 YAŞINDAYIM.ENGİN EŞİMİN İSMİ 61 'DE TRABZONLU OLDUĞU İÇİN BU İSMİ KULLANIYORUM.BANA ŞANS GETİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. SİTEDE İSİMDEN DOLAYI ERKEK OLDUĞUMU ZANNEDİYORLAR.BÖYLELİKLE BU KONUYADA AÇIKLAMA GETİRMİŞ OLAYIM.ARANIZDA OLMAK VE YARIŞMA HEYECANLARINI HEP BİRLİKTE PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR.
bende malatya merkez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni üye değilim ama olsunismim fatoş.. konyalıyım konyada yaşıyorum.. 28 yaşındayım. 6 senelik evliyim.. kamuda çalışıyorum.. şuan hamileyim iki kızım olucak inşallah...benden bu kadar.. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün saol canım amin.. cümlemizinkini allahım analı babalı büyütmek nasip etsin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoyuncu petrol civarı benimde çok arkadaşım var o tarafta benide eklersen sayı arttı desene yeterince kalabalığız zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoyuncu petrol civarı benimde çok arkadaşım var o tarafta benide eklersen sayı arttı desene
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkoyuncu petrol civarı benimde çok arkadaşım var o tarafta
koyuncu petrol civarı