0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNeyse boşver şimdi uyuyolar zaten naptın bakalım nasıl geçti günün sıcakları görmezden gelirsek güzel ve fıkır fıkır bir gündü..harika bir şiir daha koleksiyonuma katıldı..çok mutlu oldum..kankam illa ki ver bana beste yapayım diyordu ; cık dedim..bakalım yarın nasıl bir gün olacak..seninki nasıldı ?.
Neyse boşver şimdi uyuyolar zaten naptın bakalım nasıl geçti günün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNeyse boşver şimdi uyuyolar zaten naptın bakalım nasıl geçti günün sıcakları görmezden gelirsek güzel ve fıkır fıkır bir gündü..harika bir şiir daha koleksiyonuma katıldı..çok mutlu oldum..kankam illa ki ver bana beste yapayım diyordu ; cık dedim..bakalım yarın nasıl bir gün olacak..seninki nasıldı ?.Çarşıya çıktım alışveriş yaptım gidiş günüm yaklaştıkça heycanlanıyorum çok özledim okulumu bi an önce gitmek istiyorum
İyileşirim ya nolcak bişi olmaz bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyileşirim ya nolcak bişi olmaz bana olur ya nazar değerse demek istedim Esra..avucunda sakladığın umutların gerçeklerle çok özdeş..haklısın kim yıkabilir seni..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyileşirim ya nolcak bişi olmaz bana olur ya nazar değerse demek istedim Esra..avucunda sakladığın umutların gerçeklerle çok özdeş..haklısın kim yıkabilir seni.. Kıytırık bir dondurma yıkabilir mesela bakma herkez uyuyor diye böyle canlıyım uyanık olsalar yatakta ölüyom diye inler delirtirdim annemi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyileşirim ya nolcak bişi olmaz bana olur ya nazar değerse demek istedim Esra..avucunda sakladığın umutların gerçeklerle çok özdeş..haklısın kim yıkabilir seni.. Kıytırık bir dondurma yıkabilir mesela bakma herkez uyuyor diye böyle canlıyım uyanık olsalar yatakta ölüyom diye inler delirtirdim annemi yaramazlık yapmayı seviyorsun bir çocuk gibi..
Yok ya bakma kırk yılda bir şımarırım olsun okadar nazım tek anneme geçer şımartılarak büyümedim ben