0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada da ben bu siteye ablam yüzünden daha önce üye olmuştum ama bikaç gündür yazıyorum zamanla beni de tanırsınız umarım adım Mehmet hoşgeldin Mehmet niihayet gelmişsin
bu arada da ben bu siteye ablam yüzünden daha önce üye olmuştum ama bikaç gündür yazıyorum zamanla beni de tanırsınız umarım adım Mehmet
asya kız ismi ya ondan öyle sandım ben ama artık Mehmet oldugunu biliyorz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasya kız ismi ya ondan öyle sandım ben ama artık Mehmet oldugunu biliyorz ama asya değil ki "asyalı" bu arada tafta gördüğüm sizdiniz galibaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada da ben bu siteye ablam yüzünden daha önce üye olmuştum ama bikaç gündür yazıyorum zamanla beni de tanırsınız umarım adım Mehmet hoşgeldin Mehmet niihayet gelmişsin şu adımı değiştirebileceğim bi yer var mı millet kız sanmış beni yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada da ben bu siteye ablam yüzünden daha önce üye olmuştum ama bikaç gündür yazıyorum zamanla beni de tanırsınız umarım adım Mehmet hoşgeldin Mehmet niihayet gelmişsin şu adımı değiştirebileceğim bi yer var mı millet kız sanmış beni yaa yokkk
nası değiştirmeyeyim yaa ben seçmedim zaten bu adı ben böyle bi ad seçmezdim tekrar mı üye olayım o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnası değiştirmeyeyim yaa ben seçmedim zaten bu adı ben böyle bi ad seçmezdim tekrar mı üye olayım o zamanniye ya bu cok güzel