0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim.. D:gündüz çekerim resmini gösteririm anlaştık sahurda kaşarlı tost yapıyorum..yanında da portakal suyu..bol bol da su..sende durumlar nasıl ?.yumurtalı ekmek düşünüyorum yanındada kahvaltılık ve çay
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim.. D:gündüz çekerim resmini gösteririm anlaştık sahurda kaşarlı tost yapıyorum..yanında da portakal suyu..bol bol da su..sende durumlar nasıl ?.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim.. D:gündüz çekerim resmini gösteririm
bu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim.. D:
midem bulandı ya öfff akşam 1 zeytin atmıştım ağzıma şansıma acı geldi o geldi aklıma kötü oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmidem bulandı ya öfff akşam 1 zeytin atmıştım ağzıma şansıma acı geldi o geldi aklıma kötü oldum kötü düşünceleri sil aklından..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmidem bulandı ya öfff akşam 1 zeytin atmıştım ağzıma şansıma acı geldi o geldi aklıma kötü oldum kötü düşünceleri sil aklından..delete
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmidem bulandı ya öfff akşam 1 zeytin atmıştım ağzıma şansıma acı geldi o geldi aklıma kötü oldum kötü düşünceleri sil aklından..delete gece görüşelim ..haberlerim var.. Keyifli İftarlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmidem bulandı ya öfff akşam 1 zeytin atmıştım ağzıma şansıma acı geldi o geldi aklıma kötü oldum kötü düşünceleri sil aklından..delete gece görüşelim ..haberlerim var.. Keyifli İftarlar.. Tamam ama o haberleri bende duymuşumdur