Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 30441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
bu oktay kadar antika görmedim yahu arabayı geçtim iphone bile çıksa adama koyar  :D git al bedavanı belki aldığında bedava çıkmaz onu yollarsın. paketi hasarlı verecek kabul edermi adalar cins ya. 1 nescafe için adam tehlikeli işler yapıyor  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu oktay kadar antika görmedim yahu arabayı geçtim iphone bile çıksa adama koyar  :D git al bedavanı belki aldığında bedava çıkmaz onu yollarsın. paketi hasarlı verecek kabul edermi adalar cins ya. 1 nescafe için adam tehlikeli işler yapıyor  :D
Bırakmam bedava nescafemi kimseye  :D O değilde kutu üzerinde de yazıyor bedava kısmı kesin diye. Ben emin olmak icin soruyorum, yanii sorun olmaz.. Bence :D

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
bir nescafe için değil yaw. o nescafenin içinden de şifre çıkmayacak mı  ;D

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Artı o bedava aldıgımızdan da bedava cıkabiilir  ;D

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım  3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı

birader aynı şeyi söylüyorum bende,ekstradan beni onaylıyorsun  :D o bedavayı kesmesin gitsin alsın ondada belki sadece şifre çıkar,bedava çıkmaz kurtulur ne yapacağım edeceğim derdinden  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım  3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı

ya ben geçen migros danışmaya gittim çoklu paketlerin bedavalarını vermiyorlamış. kasadan mı geçirecektik, ben nasıl alıcam bu bedavaları. elemanın yaptığı işgüzarlığa bak çoklu paketteki bedava yazısı değil mi
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Katılım koşulları arasında "paket içerisinde bulunan beva yazısının kesilip şifre kısmının gönderilebileceği" yazıyor. Ben 150 ye yakın bedava aldım.  :D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
ya ben içemedim o nescafeleri daha yaa gitti bi sürü şifree   ,, bedavaa nescafee :S  3 günde nasıl içcem hepsini

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
ya ben içemedim o nescafeleri daha yaa gitti bi sürü şifree   ,, bedavaa nescafee :S  3 günde nasıl içcem hepsini

Niye içesin ki?  ;D Hemen bir boş kavonoz alıp makasla paketleri kesip kesip kavonoza doldur. Daha sonra içersin ;)  Ben yaklaşık 8 kavanoz doldurdum. Okula götürüyorum, öğretmen arkadaşlar teneffüste içiyorlar  :D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."