Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 32950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çıkarsa forumdan fişi olupta çıkmayandan isteriz işte :p

şayet fişi olmayan birine çıkarsa  ,fiş sahibi o fişi  kaça satar bilemem artık :D :D
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
çıkarsa forumdan fişi olupta çıkmayandan isteriz işte :p

şayet fişi olmayan birine çıkarsa  ,fiş sahibi o fişi  kaça satar bilemem artık :D :D
kara borsa olacağına eminim :) bence arabadan daha değerli olur fiş :D

bi kaç tane fiş mi alsak satmak için ney :P

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
bu fişlerde barkod kodu yokmu ? hangi saatte alındığı,ürün fiş kodu,paket kodu yok mu ? alemsiniz ha. öyle şey olurmu,iyi ben alayım başka 1 ay önce 1 ürün fişini atayım çöpe. sonra tekrar ürün alayım ama sonraki aldığım ürüne çıkmasında ilk aldığım fişini attığım ürüne çıksın ? saati tarihi her türlü fiş kodları kayıtlıdır hepsinin.başka türlü bir sistemi düşünemiyorum şaibe şike olur resmen  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
eyefive allah aşkına çoklu paketin içindeki kodları mı yazıyorlar fişe sanki :D :D önemli olan nescafenin kampanya tarihi içeriisinde alınması ve fişin bu şekilde ibraz edilmesi :D

benim  marketten aldığım nescafe fişinde sadece nescafe 3 u 1 arada yazıyo başka bi ibare  yok ki :)
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
çoklu paketlerde tarih var fakat önemli değil o da firma belki stok yaptı sonradan satışa sundu o yüzden o yönden de ayrım yapılmaz. Ben nescafenin sayfasına uzun bir yazı yazmıştım. Sonradan bakarım uyanıklık yapmasıylailgili 1 tane kazandığımız halde 3 tanenin neden gönderdiklerini falan yazmıştım

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
kaçar katılım yaptınız arkadaşlar?
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
eyefive allah aşkına çoklu paketin içindeki kodları mı yazıyorlar fişe sanki :D :D önemli olan nescafenin kampanya tarihi içeriisinde alınması ve fişin bu şekilde ibraz edilmesi :D

benim  marketten aldığım nescafe fişinde sadece nescafe 3 u 1 arada yazıyo başka bi ibare  yok ki :)

böyle bir sistem geçerliyse çok saçmalık olur.ozaman hiç fiş ibrazı isteme daha iyi.fişleme takibi yapmıyacaksan.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
kaçar katılım yaptınız arkadaşlar?

600  ;D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
ben daha gidip bedavaları alıcamda, onlarla birlikte giricemde offf çok üşeniyorummm :D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
ben daha gidip bedavaları alıcamda, onlarla birlikte giricemde offf çok üşeniyorummm :D

ya çıkarsa  :D