bu oktay kadar antika görmedim yahu arabayı geçtim iphone bile çıksa adama koyar

git al bedavanı belki aldığında bedava çıkmaz onu yollarsın. paketi hasarlı verecek kabul edermi adalar cins ya. 1 nescafe için adam tehlikeli işler yapıyor
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım 3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım 3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı
ya ben geçen migros danışmaya gittim çoklu paketlerin bedavalarını vermiyorlamış. kasadan mı geçirecektik, ben nasıl alıcam bu bedavaları. elemanın yaptığı işgüzarlığa bak çoklu paketteki bedava yazısı değil mi
Katılım koşulları arasında "paket içerisinde bulunan beva yazısının kesilip şifre kısmının gönderilebileceği" yazıyor. Ben 150 ye yakın bedava aldım.
ya ben içemedim o nescafeleri daha yaa gitti bi sürü şifree ,, bedavaa nescafee :S 3 günde nasıl içcem hepsini
ya ben içemedim o nescafeleri daha yaa gitti bi sürü şifree ,, bedavaa nescafee :S 3 günde nasıl içcem hepsini
Niye içesin ki?

Hemen bir boş kavonoz alıp makasla paketleri kesip kesip kavonoza doldur. Daha sonra içersin

Ben yaklaşık 8 kavanoz doldurdum. Okula götürüyorum, öğretmen arkadaşlar teneffüste içiyorlar