Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 30541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
Arkadaşlar ben de 100 tane kadar gönderdim ama elimde sadece 10-15 tanesinin fişi var.Oldu ya şans bana gülerse hangi şifreye çıkarsa çıksın fişlerden birini alır giderim.Olmaz mı ki?

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar ben de 100 tane kadar gönderdim ama elimde sadece 10-15 tanesinin fişi var.Oldu ya şans bana gülerse hangi şifreye çıkarsa çıksın fişlerden birini alır giderim.Olmaz mı ki?

Bence olmaz.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Bnce olur.. tabi fiş tarihi ile katılım tarihi de önemlidir heralde.. Fişlerde aldıgımız nescafenin seri numarası yazmıyor ki

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
20 tane bedavam var :D Birazdan bedava yazısını kesecem.Yarında ilk iş markete gitmek olacak :D Son gün 30-40 tane daha alayım bakarsın çıkarrr  ;D

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
20 tane bedavam var :D Birazdan bedava yazısını kesecem.Yarında ilk iş markete gitmek olacak :D Son gün 30-40 tane daha alayım bakarsın çıkarrr  ;D
Bedavaları nasıl alıyoruz jelatının tamamını vermiyormuyuz sadece bedava yazısını kessek oluyor mu ? birde nereler veriyor bedavaları.

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
Bedavaları nasıl alıyoruz jelatının tamamını vermiyormuyuz sadece bedava yazısını kessek oluyor mu ? birde nereler veriyor bedavaları.

Sadece bedava yazan kısmı kes.

Nescafe satan marketlerden alabilirsin.

tamerhamza

• Ziyaretçi

Bence olmaz.

bence olur. nescafe nereden bilecek? nasıl anlayacak? 3 hafta önce marketten 10 nescafe aldım sadece o faturayı saklıyorum. ama toplam katılımım 40ın üzerinde .

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
kaç saattin şifre gönderiyorum yahu. 1 tane normal paket ten 1 tanede çoklu paketten alcam fiş. 20 tanede hediye çıktı yarınki alacağımdan da bedavalardanda çıkar ohoğa 100 yü çoktan geçecek şifre sayısı
ekleme: ya da ev hep nescafe doldu ya fiş almayacağım çıkarsa birşey forumdan bulurum
« Son Düzenleme: 29 Mart 2012, 22:00:14 Gönderen: ulukol »

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
kaç saattin şifre gönderiyorum yahu. 1 tane normal paket ten 1 tanede çoklu paketten alcam fiş. 20 tanede hediye çıktı yarınki alacağımdan da bedavalardanda çıkar ohoğa 100 yü çoktan geçecek şifre sayısı
ekleme: ya da ev hep nescafe doldu ya fiş almayacağım çıkarsa birşey forumdan bulurum

Bencede arkadaşlar elinde fiş olan arkadaşlar çıkmasa bile fişleri atmayalım çıkan arkadaşlara lazım olabilir

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı

Bencede arkadaşlar elinde fiş olan arkadaşlar çıkmasa bile fişleri atmayalım çıkan arkadaşlara lazım olabilir
çıkanlara 3-5 neyse artık verirler yoksa zaten işine yaramayıp çöpe atılacak , şimdi düşünülünce karaborsa gibi olura geliyor fakat daha sonrada düşününce herkese araba çıkıp fiş kıtlığı olacak hali yok ya tam tersi fiş bol araba az olduğu için fişte satılmayınca elince patlayacağı için satılacak fiyatın haddi hesabı olacağını sanmıyorum o satmazsa diğerinden alınır yüksek fiyat verenince elinde patlar 3-5 krş ta alamaz :)