Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 30540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Gilette de çıkdı Bmw  ben 20 tane ile katıldım abimde 2 tane ile katıldı zorna 2 tane aldırdım 20 tanede çıkmadı 2 taneden çıktı 1 tanede alsan 1000 Tanede alsan nasipse 1taneyede çıkar çıkar 90.000 Tl Sattı dübleks ev aldı Ankarada

abin arabayı arabayı anahtar teslimi yapan otomobil firmasınamı sattı ? yoksa elden alıp mı her hangi bir insanamı sattı ? üzerine aldımı arabayı trafikten vergisini ödedimi,yoksa alıcımı ödedi ? birde araba çıkınca satmak istersek km saatini çalıştırmamak gerekli.yani araba bir şekilde bulunduğun ile çalıştırılmadan getirilmeli ? bu aşamalar hakkında blgi verirsen memnun olurum

hayırdı kurbiş sana çıktıda bizden mi saklıyorsun yoksa :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
siret sen bana bi vekalet çıkartırsın öyle bi durumda ben senin adına herbişeyi hallederim..gider galericilerle görüşür arabayı satarım yeterki araba çıksın :))) gerisi formalite.. tabii ben de vekalet temsil ücretimi alırım o da ayrı mesele :)
izgim

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
siret sen bana bi vekalet çıkartırsın öyle bi durumda ben senin adına herbişeyi hallederim..gider galericilerle görüşür arabayı satarım yeterki araba çıksın :))) gerisi formalite.. tabii ben de vekalet temsil ücretimi alırım o da ayrı mesele :)

ne kadar ücreti  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
saka saka yeterki sen araba kazan..ben ucretsizde temsil ederim seni :) insallah allah kismet eder  tum forumda arkadaslara
izgim

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
çıkmamış tabikide 3 liralık çikolata çıkmıyoki araba çıksın aillerde hemşerim var bi tane :)
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2012, 19:48:04 Gönderen: harunn0 »
...