yazdıktan sonra aynı şeyi düşndümm
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım 3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı
ya ben geçen migros danışmaya gittim çoklu paketlerin bedavalarını vermiyorlamış. kasadan mı geçirecektik, ben nasıl alıcam bu bedavaları. elemanın yaptığı işgüzarlığa bak çoklu paketteki bedava yazısı değil mi
canım ben de aldım ilk gittiğim migrosta acelem vardı alamadım orda danışmada öğrenene kadar bekledim çocuk bilmiyordu telefon etti öğrendi alın kasaya gidin dedi arkadaş geçirecek dedi sonra pendik marina migrosa gittim kasadaki kıza uzattım ve hiç bişe sormadan verdi çoklu paketti ayrıca
Bu aldığınız bedavalar için fiş verdiler mi?
birkaç arkadaşın katılım sayısını okuyunca tüm şevkim gitti

nasip bu... zorlamayım hiç
bende necafeden kazandıgım kahvelerın şifresını yazdım....
bir kaçtanesınde bedava yazıyor ...
onları nasıl alırım marketten
yanı onu almak için.. şifrelı nescafe vermek gerekecek şifrelı nescafeyıde verırsem ...sorun çıkarmı acaba yanı olurda araba bana çıktı nescafe şifresın ıısterlermı
canım ben de aldım ilk gittiğim migrosta acelem vardı alamadım orda danışmada öğrenene kadar bekledim çocuk bilmiyordu telefon etti öğrendi alın kasaya gidin dedi arkadaş geçirecek dedi sonra pendik marina migrosa gittim kasadaki kıza uzattım ve hiç bişe sormadan verdi çoklu paketti ayrıca
teşekkür ederim canım

focaserkan arkadaşım dün izah etmişti hemen gidip aldım. raftan kahveleri alıp kasaya gittim. eleman kahveleri geçirdi fiş de kesti. benim bedavaları nakit olarak saydı. kendim raftan almam daha iyi oldu çünkü hiç kampanyalı ürün yoktu raflarda. arkalarda 1 tane kolisi vardı onu açıp aldım ben de