Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #230 : 27 Ocak 2011, 19:06:16 »
kampanyayı bitenkampanyalara aldınız ama 13 şubatta bitiyor.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #231 : 27 Ocak 2011, 19:07:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kampanyayı bitenkampanyalara aldınız ama 13 şubatta bitiyor.
Hemen geri alıyorum... Vaynett dostum saati geri al azcık..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #232 : 27 Ocak 2011, 20:19:55 »
Soru sormak için email atıyorsunuz bari soruyu doğru sorun.

"Oyunu ilk 5 sırada bitiren kullanıcılara birer adet iPhone 4" vereceklerini zaten söylemişlerdi.

Asıl mesele, oyunu en yüksek puanla ilk bitiren 5 kişiye mi, yoksa oyunu bitirip erken üyelikle ilk 5 e girenlere mi verecekler?

Örneğin x kişi oyunu y kişiden 3 gün sonra bitirmesine rağmen listede ilk 5 e giriyor.O halde şu sonuç çıkıyor ortaya.

Listede ilk 5 e girmek için hem oyundan yüksek puan hemde oyuna ilk kayıt olanlardan olmak lazım.

O halde oyuna yeni kayıt olanların bu çıkan sonuç itibariyle hiç şanları yok.(117200 den fazla alma şansı olmadığına göre)

Bio'nun kişisel yorumu;Mantıklısı oyunu en yüksek puanla bitiren ilk 5 kişinin hediyeyi kazanmasıdır ve şuanki listede isimlerinin olmasıdır.Üyelik tarihininse ancak kazananlar arasında yapılacak sıralamada etkili olmasıdır.(Puanların eşit olduğunu varsayarak)

Bu aşağıdaki cümlede kelime oyunu var ve yarışma sonucunda inşallah bu kelime oyunundan insanların canı yanmaz morali bozulmaz.

Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #233 : 27 Ocak 2011, 20:41:16 »
biolog  arkadaşıım benim yazdığım mesaj şu:

Mesjaınız  öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için teşekkürler. şu konudada bilgilendirirseniz sevinirim. oyunda büyük ödülü, en iyi puanı alan ilk 5 kişiye verileceği yazıyor. ilk on listesinde oyunu tam puanla bitirmiş 5 kişiden fazla kullanıcı var. ödüller neye göre verilecek. oyunu ilk tam puanla bitiren 5 kullanıcıya mı yoksa oyuna ilk kayıt olan ve tam puan alan kullanıcılara mı? bu konuda da bilgi verirseniz sevineceğim. teşekkürler. 
Yanıt  Merhabalar,

Oyunumuzda hediye dağılımı şu şekildedir.

Ödül dönemi sonunda gerekli kontroller yapıldıktan sonra

- Oyunu ilk 5 sırada bitiren kullanıcılara birer adet iPhone 4,
- 100., 200., 300., ..... 10.000. olmak üzere toplam 100 kişiye 50 TL'lik YKM hediye çeki

hediye edilecektir. İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #234 : 27 Ocak 2011, 20:46:43 »
biolog  arkadaşıım benim yazdığım mesaj şu:

Mesjaınız  öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için teşekkürler. şu konudada bilgilendirirseniz sevinirim. oyunda büyük ödülü, en iyi puanı alan ilk 5 kişiye verileceği yazıyor. ilk on listesinde oyunu tam puanla bitirmiş 5 kişiden fazla kullanıcı var. ödüller neye göre verilecek. oyunu ilk tam puanla bitiren 5 kullanıcıya mı yoksa oyuna ilk kayıt olan ve tam puan alan kullanıcılara mı? bu konuda da bilgi verirseniz sevineceğim. teşekkürler. 
Yanıt  Merhabalar,

Oyunumuzda hediye dağılımı şu şekildedir.

Ödül dönemi sonunda gerekli kontroller yapıldıktan sonra

- Oyunu ilk 5 sırada bitiren kullanıcılara birer adet iPhone 4,
- 100., 200., 300., ..... 10.000. olmak üzere toplam 100 kişiye 50 TL'lik YKM hediye çeki

hediye edilecektir. İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

Dostum öncelikle doğru soruyu sormuşsun tebrik ederim.Demek ki onlar ya soruyu anlamamışlar yada
kıvırıyorlar.Şöyle bir soruyla cevap verebilirsin.O halde sıralamayı en iyi ilk5 e göre yapsanız tarihe göre yaptığınız şu anki sıralama ilerde yarışmacılar arasında sorun çıkartabilir. Yanlış anlamara müsayit bir sıralama.
Liste en yüksek puanı en erken bitiren kullanıcılardan oluşsun.de bakalım ne diyecekler.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #235 : 28 Ocak 2011, 01:06:12 »
valla ben 117.200 puanını yapan 2. kişiym ilk yapan kaya onur dağ diye biri ama üyelik tairihine göre sıralama gibi saçma bişey yaptıkları için ilk yapan adamlar ilk 5 dışında kaldık çok büyük haksızlık yapıyorlar ben bunu yadım kendilerine ama hiç cvp atmadılar .. önemli olan üyelik tarihi değildir bu tür yarışmalarda o puanı ilk yapanın yaptıgı tarihtir..  zaten kurallarındada aynı puanı alan oyuncular arasında nasıl bir sıralama yapacakları yazmıyor  kafalarına göre iş yapıyorlar..
madem ilk üye olan 5 kişiye direk ödülü verselerdi bizde onca zaman harcamasaydık... >:( >:( >:(

üzücü olan kimse sesini çıkarmıyor bunun haksızlık oldugunu bile bile aslında topluca bu sorun söylense illaki birşey yaparlar .. bugun bize yarın size... ??? ???
ben ugraşcam didincem 1 hafta da yapcam puanı ama birisi sırf benden 1 saat önce üye oldu diye benden günler sora yapcak o puanı ve önüme gececek.. bu kadar saçma bişi olmaz yani o kadar yarışmalara katıldım ilk defa şahit oldum böyle bişeye..
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2011, 01:09:32 Gönderen: mataramasukoy »
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #236 : 28 Ocak 2011, 01:11:31 »
Valla ilk üye olan olduğumdan benim işime geliyor açıkçası, son günlerde de yapsam o puanı bence sıkıntı yok ;D

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #237 : 28 Ocak 2011, 01:12:49 »
ama bende o kuralı delmesini bilirim peşini bırakmam kolay kolay  >:( zaten ortada oyle bir kural da yok..

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #238 : 28 Ocak 2011, 01:14:30 »
ama bende o kuralı delmesini bilirim peşini bırakmam kolay kolay  >:( zaten ortada oyle bir kural da yok..
olmayan kuralın tartışmasını yapmaya gerek yok ;D

koçfestte de aynı kural vardı, ilk üye olan alıyordu hediyeyi, en kısa sürede cevaplayan değil, 1. olmuştum vakti zamanında orada da, bence güzel bir kural ;D

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #239 : 28 Ocak 2011, 01:25:05 »
ksaçma bir kural şansına yarışmayı ilk gördü diye ondan günler önce bitirmiş birinin önüne  geçilmesi saçmalık ötesi.. zaten kurallarda yazsaydı sesimi çöıkarmazdım ama yazmaması adilik .. ben ne bileyim kendi adamlarını ilk üye yaptırıp onlara avantaj saglamadıgını..  ???