Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #180 : 25 Ocak 2011, 14:27:47 »
malesef en azından 2. olmam gerekir ama bu gidişle ilk 10 bile göremicem gibime geliyo puan tablosu saçmalık ötesi.. :-[
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #181 : 25 Ocak 2011, 14:34:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
malesef en azından 2. olmam gerekir ama bu gidişle ilk 10 bile göremicem gibime geliyo puan tablosu saçmalık ötesi.. :-[
hayırlısı :)

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #182 : 25 Ocak 2011, 16:49:15 »
234 puan artabildim haha :) her gün böyle artsam büyük ödülün sahibi olabilirim :)
1000 puan daha arttım zirveye geliyorum gibi :)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 16:58:35 Gönderen: ozgunatalay »

Çevrimdışı pirekazi555

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #183 : 25 Ocak 2011, 16:59:56 »
arkadaşlar teknik destek bölümünden oyunda ilk 4 kişi hakkında hile yaptığını düşündüğüm için mesaj yazdım. bana verilen cevap aynen aşşağıdaki gibidir.

Merhabalar,

Oyunumuz herhangi bir ortamda haksız avantaj sağlanamayacak şekilde kurgulanmıştır. Ayrıca herhangi bir şekilde hile yaptığı belirlenen kullanıcılar periyodik olarak tespit edilip oyundan çıkarılmaktadır.

İlginiz için teşekkür eder, oyunumuzda iyi eğlenceler dileriz

anlayacağınız bu 4 hileciyi oyundan atmayacaklar galiba

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #184 : 25 Ocak 2011, 17:05:18 »
arkadaşlar teknik destek bölümünden oyunda ilk 4 kişi hakkında hile yaptığını düşündüğüm için mesaj yazdım. bana verilen cevap aynen aşşağıdaki gibidir.

Merhabalar,

Oyunumuz herhangi bir ortamda haksız avantaj sağlanamayacak şekilde kurgulanmıştır. Ayrıca herhangi bir şekilde hile yaptığı belirlenen kullanıcılar periyodik olarak tespit edilip oyundan çıkarılmaktadır.

Elimizde onların hile yaptıklarını kanıtlayabilecek birşey olmadığından çaresiz kalıyoruz. Belki de hile yapmamışlardır bunu bilemeyiz. Herşey firmanın elinde. Bi bildikleri varki silmiyorlar demekki.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #185 : 25 Ocak 2011, 17:07:53 »

Merhabalar,

bu işi toplu olarak yaparsak bal gibi de atacaklar :) herkes farklı bir mesaj olmakla birlikte aynı konuyla ilgili bir mesaj yazarsa onlar şikayetlerimizi muhakkak inceleyeceklerdir. incelemezseler bile kendi aleyhlerine. reklam yaparken reklamdan olacaklar :)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 17:09:58 Gönderen: ozgunatalay »

Çevrimdışı nopan1cc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #186 : 25 Ocak 2011, 17:18:16 »
ben o ılk 3 un ıcınde olan kısıyım ben ılk defa bole bı kampanyada bulundum ve hıc bı sekılde hıle yapmadım ıncelendıgınde acıkca gorulecektır 1.sıradakı 167 bın yapan kısının sucunu kımsenın ustune atmayın ah almayın arkadaslar rıca edıyorum sızden

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 25 Ocak 2011, 17:21:48 »
lütfen konuyu özünden saptırmayalım

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #188 : 25 Ocak 2011, 17:23:17 »
ben o ılk 3 un ıcınde olan kısıyım ben ılk defa bole bı kampanyada bulundum ve hıc bı sekılde hıle yapmadım ıncelendıgınde acıkca gorulecektır 1.sıradakı 167 bın yapan kısının sucunu kımsenın ustune atmayın ah almayın arkadaslar rıca edıyorum sızden

sakıncası yoksa diğer puanlardan nasıl daha yüksek aldığınızı açıklayabilir misiniz peki? çünkü bir dizi halinde 4.sıra ve sonrakiler aynı puana sahipken ilk 3 daha yüksek puanda ve 4.sırada ve daha sonrakiler full yaptıklarını söylüyorlar.

konuyu sapıtmıyorum tabi ki. kim ne yapmışsa, emek vermişse hile yapmamışsa onun yanındayım. sadece doğruyu öğrenmek istiyorum o kadar. yazdığım bu mesaj birilerini aklamak birilerini karalamak için yazılmış sanılmasın lütfen.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #189 : 25 Ocak 2011, 17:26:34 »

sakıncası yoksa diğer puanlardan nasıl daha yüksek aldığınızı açıklayabilir misiniz peki? çünkü bir dizi halinde 4.sıra ve sonrakiler aynı puana sahipken ilk 3 daha yüksek puanda ve 4.sırada ve daha sonrakiler full yaptıklarını söylüyorlar.

konuyu sapıtmıyorum tabi ki. kim ne yapmışsa, emek vermişse hile yapmamışsa onun yanındayım. sadece doğruyu öğrenmek istiyorum o kadar. yazdığım bu mesaj birilerini aklamak birilerini karalamak için yazılmış sanılmasın lütfen.

Niye söylesin? Burda söylese herkes ilk 10a girer ve onu yerinden eder.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld