0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın heheh tamam anlastık z de sorun yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın
bu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın heheh tamam anlastık z de sorun yok arkadaşım listedekilerin hepsi hileci hesapladım o puanlar normalde alınamaz kimse kimseyi kandırmasın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın heheh tamam anlastık z de sorun yok arkadaşım listedekilerin hepsi hileci hesapladım o puanlar normalde alınamaz kimse kimseyi kandırmasın.merak etmeyin zaten site yetkilileri alınabilecek en yüksek puan aralıklarını kontrol ediyorlar ona göre listeyi oluşturuyorlar. liste yakında değişir.
Sonunda hileciler bu oyunu da bastı.Silineceklerini bildikleri halde neyin çabasını veriyorlar hiç anlamıyorum.Hileci damgası yemek hoşlarına gidiyor heralde.En kısa süre içerisinde listenin temizlenmesini umut ediyorum.Emeklerimize yazık olmasın.
evet arkadaşlar full puan aldım 17.200 artık ıpohone 4 üm var diyebilirim inş. darısı size .. rahat olun ilk 3 garanti hileci...
1.sıradaki hileci gerisi alınabilir puanları almışlar. ben de yakında geliyorum matara