Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #210 : 25 Ocak 2011, 22:38:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
la havle volume 2 
;D

bundan sorna kimseyi şuclamam kim napan yapsın :D
senden duymak istediğim cümleler bunlardı, teşekkür ederim...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #211 : 25 Ocak 2011, 22:39:05 »
ben sana nasıl yaptıgını sormam ama adım gibi eminim daha yükseğnin yapılmadıgına .. eger daha yüksek yapılabilseydiilk 10 daki bunca adam aynı puanda kalmazdı  ;)

oyun bittiğinde ve kazananlar açıklandığında bakarız daha yüksek yapılıp yapılamadığına :)

İyi oyunlar kolay gelsin... ;)

Sen haklı çıkacaksın ;d Oyunun bittiği gün en yüksek puan alan 5 kişi kazanacak. 117.200'de sınırlı olursa oyunu bugün görüp oynayanlara haksızlık olur.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #212 : 25 Ocak 2011, 22:43:21 »
ben sana nasıl yaptıgını sormam ama adım gibi eminim daha yükseğnin yapılmadıgına .. eger daha yüksek yapılabilseydiilk 10 daki bunca adam aynı puanda kalmazdı  ;)

oyun bittiğinde ve kazananlar açıklandığında bakarız daha yüksek yapılıp yapılamadığına :)

İyi oyunlar kolay gelsin... ;)

Sen haklı çıkacaksın ;d Oyunun bittiği gün en yüksek puan alan 5 kişi kazanacak. 117.200'de sınırlı olursa oyunu bugün görüp oynayanlara haksızlık olur.

Zaten verilen hediye iphone 4 , kimse uğraştırmadan vermez bu ödülü, kurallarda açıklamadıkları ufak bir nokta var oyunda

hoş ben bunu gördüğüm halde ilk 5te değilim, sondaki w harfinde 3-4 kez 300 alıyorum onu bir aşamadım

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #213 : 25 Ocak 2011, 22:43:35 »
İyi olan kazansın... Ben kazanamıycam orası kesin..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #214 : 25 Ocak 2011, 23:10:03 »
bencede oyunda bi sınır olmamalıydı ama var malesef ben bu kadar kişinin aynı puanda takılıp kalmasına istinaden söylüyorum 1-2 kişi değil en az 10 kişi aynı puanda ...
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #215 : 25 Ocak 2011, 23:11:17 »
bencede oyunda bi sınır olmamalıydı ama var malesef ben bu kadar kişinin aynı puanda takılıp kalmasına istinaden söylüyorum 1-2 kişi değil en az 10 kişi aynı puanda ...

O zaman mail atıp durumu bildirmek lazım..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #216 : 25 Ocak 2011, 23:20:39 »
İlk zamanlar ilk oyunda 10.800 sınır puan olmasına rağmen arada 11.200 veriyordu.Ancak sonraki günlerde hiç o puanı verdiğine şahit olmadım.Büyük bir ihtimalle oyunun açığıydı.Zaten kurallarda da oyunun herhangi bir açığından dolayı oluşacak durumların düzeltileceği belirtiliyordu.Eğer bahsettiğin bu durumsa ben sadece 3 defa bu duruma şahit oldum.O sıralarda da tam puan alamamıştım,bir daha hiç o puanı vermeyince şansımı kaybettim diye düşünüyordum ama kuralları okuyunca rahatlamıştım.Onun haricinde bende başka bir puan fazlalığı ile karşılaşmadım.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #217 : 25 Ocak 2011, 23:22:09 »
valla artık yaparlarmı bilinmez ama yani oyun da aynı sayıda şekil geliyo ve aynı sabit puanları veriyor toplam süre bölüm başına 1 dk ama gelen nesne sayısı ister böl ister bölme hep aynı sadece daha çabuk bölersen tam puan alıyorsun .. yani mantıgında daha fazla puan almak imkansız şuan.. ama 3-4 gün arayla  1-2 nesne ekleyerek devam etseydi yarışma puanlar sürekli gelişirdi ozman herkes son güne kadar oynamak zorunda kalırdı..

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #218 : 25 Ocak 2011, 23:24:19 »
evet dediğim gibi bug dedikleri hatalardan dolayıdır o .. zaten şuan ilk 2 de duran kişiler biz tam puan yaptıktan sora geldiler eger yapılabilseydi altımızda insanlardan da yapan olurdu bi hayli ..

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #219 : 25 Ocak 2011, 23:26:37 »
Ne çok büyüttünüz şu oyunu.Görende PS3 oynuyorsunuz sanacak.Altarafı flash bir oyun android muamelesi yapmanın mantığı yok.
Beş dakikada değişir bütün işler.