0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllahımmm sonunda yaptım. Fakat ne bilek kaldı,ne bel,ne de göz.Bütün gün şu 3 puan için uğraştım sonunda tam puanı aldım şükürler olsun İnşallah bir sorun çıkmazsa garanti gözüyle bakıyorum. tebrikler yanlız ben ve o adamın üstüne nasıl çıktın ki bayanlara öncelikmi veriyorlar nedir
Allahımmm sonunda yaptım. Fakat ne bilek kaldı,ne bel,ne de göz.Bütün gün şu 3 puan için uğraştım sonunda tam puanı aldım şükürler olsun İnşallah bir sorun çıkmazsa garanti gözüyle bakıyorum.
belkide ne zaman baslamıştı bu oyun
bu tur yarışmalar da ilk yapana göre sıralanması lazım ama bunlar neye göre yaptı anlamadım kurallardada bununla ilgili bişi yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu tur yarışmalar da ilk yapana göre sıralanması lazım ama bunlar neye göre yaptı anlamadım kurallardada bununla ilgili bişi yok Bence en yüksek puana ulaşan ilk 5 kişi sıralanır sonra o 5 kişi arasındaki sıralama da ilk önce kayıt yapana göre olur heralde.Sanırım senin endişen ilk kayıt yaptıranların öne geçerek senin liste dışı kalman.Öyle bir şey olacağını sanmam.Bu adil olmaz zaten onu düşünmüşlerdir heralde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBişey sorcam arkadaşlar bölümleri kaç puanla bitiriyorsunuz mesela 1. kaç 2. kaç puan ?1 ve 2 yi full bitiriyorum 1.si 10.800 ile bitiyor 2.bölüm de 26.800 3.ü bilemicem
Bişey sorcam arkadaşlar bölümleri kaç puanla bitiriyorsunuz mesela 1. kaç 2. kaç puan ?